Digitale valuta

Ethereum-oprichter zegt “go f*ck yourself” tegen Russische mediagigant

De maker van de nummer twee cryptocurrency van dit moment Ethereum (ETH), Vitalik Buterin, heeft zich opnieuw uitgesproken tegen de Russische invasie van Oekraïne. Deze keer gooide hij krachttermen naar Margarita Simonyan, hoofdredacteur van Russia Today (RT).

Het is alom bekend dat Buterin een Russische staatsburger is. Hij is het echter helemaal niet eens met wat de president van zijn land nu aan het doen is. Om deze reden heeft hij de afgelopen tijd zijn Twitter-account ingezet om zijn mening te uitten. Deze keer besloot hij te reageren op een tweet van de hoofdredacteur van Russia Today (RT).

In een recente tweet, die in het Russisch geschreven is, zei Simonyan het volgende:

“Als je je schaamt nu je Russisch bent [te midden van de huidige gebeurtenissen met betrekking tot het conflict tussen Rusland en Oekraïne], maak je dan geen zorgen – je bent niet [Russisch].”

Buterin antwoordde op Simonyan’s tweet (ook in het Russisch) met “go f*ck yourself”, iets wat geen vertaling nodig heeft en ook van veel support kon rekenen van veel Twitter-gebruikers, aangezien het meer dan 55.000 likes wist te vergaren.

Zoals gezegd is dit niet de eerste keer dat Buterin zich uitlaat over de situatie tussen Rusland en Oekraïne. Hij tweette eerder deze week de volgende tekst in het Russisch:

“Zeer ontsteld door het besluit van Poetin om de mogelijkheid van een vreedzame oplossing voor het geschil met Oekraïne te laten varen en in plaats daarvan oorlog te voeren. Dit is een misdaad tegen het Oekraïense en Russische volk.

Ik wil iedereen veiligheid toewensen, al weet ik dat die er niet zal zijn.

Eer aan Oekraïne.”

Tevens heeft hij in een eerdere tweet aangegeven dat Ethereum onpartijdig is, maar hij dat niet is. Hierom is het te begrijpen dat Buterin zich negatief uitlaat jegens de hoofdredacteur van RT en de president van het land.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN