Dit zijn de top vijf altcoins voor maart 2022, aldus Aaron Arnold

De populaire cryptocurrency-analist Aaron Arnold, mede-presentator van het YouTube-kanaal Altcoin Daily, heeft in een recente video aangegeven dat hij vijf altcoins, waaronder drie Ethereum-concurrenten, in de gaten te houdt. Hij begon zijn video aan te geven dat hij bullish is op layer-1-blockchains:

“Ik ben optimistisch over alternatieve laag-1’s, maar laten we de koning van laag-1’s niet vergeten: Ethereum. Hoe kun je niet optimistisch zijn met zoveel verschillende verticalen die bijdragen aan de geweldige tokenomics die Ethereum is? Soms zijn het NFT’s [non-fungible tokens], soms is het DeFi [gedecentraliseerde finance].”

De YouTuber verwees naar een tweet van cryptoverslaggever Jacquelyn Melinek om zijn optimistische houding te ondersteunen, waarin het volgende aangegeven werd:

“Het totale aantal DeFi-adressen staat op 4,4 miljoen, een stijging van 203% ten opzichte van een jaar geleden.”

Arnold is echter ook optimistisch over de alternatieve layer-1-blockchain Cosmos (ATOM). Verwijzend naar een paar tweets van crypto-beïnvloeder Erik Voorhees, zei Arnold dat ATOM “grote dingen doet in de L1-ruimte.” Hij ging verder met:

“Het Cosmos-ecosysteem wint aan kracht en is uniek onder de L1-alternatieven voor ETH. Het is ontworpen als een constellatie van L1’s die van nature interoperabel zijn. Dit betekent horizontaal schalen waarbij elke DApp zijn eigen capaciteit creëert. En het betekent dat activa tussen ketens kunnen bewegen.

Ik ben al een aantal jaren een fan van Cosmos, vooral omdat A) slimme ontwikkelaars waarvan ik weet dat ze er dol op zijn als ze het proberen, en B) het niet de decentralisatie-offers brengt die andere [Proof-of-Stake] L1’s brengen. Het is sterk gedecentraliseerd en decentraliserend. En de [gebruikerservaring] van daadwerkelijke [transacties] is prachtig.”

Arnold verwacht komende maanden ook veel van Ethereum-concurrerent Solana (SOL), als reactie op de aankondiging dat de Solana non-fungible token (NFT) marktplaats Neon is begonnen met de verkoop van NFT’s in automaten in New York City:

“Dit is misschien wel het meest opwindende dat je bij een automaat kunt kopen sinds je als kind die stuiterballen kreeg.”

Om het stuk over layer-1’s af te ronden, zei Arnold dat zijn favoriet momenteel Avalanche (AVAX) is, die naar verluidt vorige week $25 miljoen aan institutionele investeringen ontving. Arnold zei dat het nieuws de prijs van Avalanche op een rally van 20% heeft gestuurd.

Vervolgens verschoof Arnold zijn aandacht naar andere altcoins. Hij gaf aan dat hij optimistisch is over de vrij onbekende gaming-altcoins Splinterlands (SPS), die onlangs een deal sloot met mediagigant Warner Music Group (WMG). Arnold noemde de deal om nieuwe blockchain-games rond bestaande WMG-artiesten te ontwikkelen “een grote samenwerking”.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!