Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers vormt stilletjes een bullish omkeringspatroon, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Justin Bennett heeft in een recentelijke video op zijn YouTube-kanaal aangegeven dat hij denkt dat een doorbraak voor Bitcoin (BTC) mogelijk is zolang het een belangrijk ondersteuningsniveau kan behouden. Hij zei het volgende:

“Bitcoin bevindt zich op een kritiek ondersteuningsgebied … tussen $35.000 en $37.000. Bitcoin houdt nog steeds boven de steun. Ja, ik realiseer me dat de grafieken er niet geweldig uitzien. Het fundamentele beeld heeft veel obstakels in het verschiet.”

De analist gaf verder aan dat hij niet bearish zal worden totdat het ondersteuningsniveau van $35.000-37.000 breekt. Voorlopig denkt hij echter dat de recente prijsbeweging suggereert dat de Bitcoin koers klaar zou kunnen zijn om een ​​bullish omkeringspatroon te vormen en BTC hoger te sturen. Hij zei het onderstaande:

“Patronen als deze, vooral na een uitverkoop zoals we hebben gezien, niet alleen in de afgelopen dagen maar in de afgelopen weken en maanden, hebben meestal de neiging om een ​​bullish omkering te veroorzaken.

Dit is typisch een bullish patroon. Het is duidelijk dat een afsluiting onder dit gebied hier [~$36.800] dit idee zou tenietdoen. Precies rond de hoge $36.000 en het niveau van $35.000, zoals ik eerder heb besproken.

Als we zouden zien dat Bitcoin deze zone opgeeft, is dit hele ding van tafel en gaan we waarschijnlijk terug naar $30.000. Maar over het algemeen duidt dit patroon op uitputting van verkopers. Een zich steeds breder wordende dalende wig zoals deze lijkt erg op een vallende wig waarbij het uitputting van verkopers signaleert.”

Bennett dook vervolgens dieper in de grafieken om precies te beoordelen waar de Bitcoin-bulls zouden kunnen verwachten dat hun optimisme bevestigd zou worden. Hij zei dat $39.000 en hoger de niveaus zijn waar je naar moet zoeken:

“De bevestiging voor dit patroon zou een close-up zijn boven dit gebied hier [$39.000 tot $39.600]. Kom elk uur boven deze trendlijn uit, die ergens rond de lage $39k zou komen, en dan ook $39.600. Onthoud dat dat een belangrijk niveau zal zijn in de toekomst, waar we Bitcoin op de dag boven $39,6k moeten zien sluiten.”

Bennett wees op vergelijkbare dieptepunten in september en oktober 2021, evenals afgelopen januari, die voorafgingen aan rally’s. Hij besloot zijn analyse echter met het volgende:

“Om dit wigpatroon te bevestigen, zou ik graag zien dat Bitcoin boven dit weerstandsgebied komt [$39.000] op het uur en dan ook boven de $39.600 op het dagelijkse tijdsbestek. Dus dat betekent dat we de dag boven dit gebied afsluiten [$40.100] en dan denk ik dat we die uitbraak krijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN