Ripple rechtszaak

Whales zijn massaal XRP aan het accumuleren

Cryptoanalysebureau Santiment zegt dat grote spelers in de wereld van cryptocurrency XRP aan het kopen zijn in een razend tempo.

Het bureau voor marktinzichten zegt dat het huidige tempo van de accumulatie door whale’s van XRP slechts één keer is overtroffen in het afgelopen halve decennium:

“De op een na grootste XRP-accumulatie in de afgelopen vijf jaar door top-tier walvissen is aan de gang.

Er zijn momenteel 336 XRP-netwerkadressen die 10 miljoen XRP of meer bezitten. Veel van deze behoren ongetwijfeld toe aan exchanges, maar dit is nog steeds een opmerkelijke anomalie.”

Image
Bron: Santiment/Twitter


Sinds december 2021 hebben de grootste XRP wallets 897 miljoen XRP gekocht met een waarde van meer dan 708 miljoen dollar op het moment van schrijven.

De nieuwste accumulatie door whales staat op de tweede plaats na november en december van 2020, toen whales 1,29 miljard XRP aan hun stacks toevoegden.

Santiment benadrukt dat de prijs van XRP in april 2021 aanzienlijk is geklommen ten opzichte van Bitcoin (XRP/BTC) en stelt nu de vraag of de altcoin hetzelfde zal doen in de komende maanden.

XRP is momenteel de zesde gerangschikte crypto-activa naar market cap. Op het moment van schrijven is de altcoin acht procent gestegen naar $0,82. Het is hersteld van een dieptepunt eind januari van 0,57 dollar, maar is niet meer boven een dollar gewaardeerd sinds het kortstondig aanraken van die grens op 23 december.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN