Bitcoin

Wat zijn de volgende stappen voor Bitcoin?

Een briljante strateeg bekijkt wat er in het verschiet ligt voor Bitcoin (BTC) nadat een onverwachte dip halverwege de week de gehele cryptomarkten deed schokken.

In een nieuwe YouTube-update schetst crypto-analist Justin Bennett de belangrijkste steun- en weerstandsniveaus voor de belangrijkste crypto volgens marktkapitalisatie.

Terwijl Bitcoin vecht om het niveau van $40.000 te behouden na een verlies van 10% in slechts twee dagen, gelooft Bennett dat het niet nog eens 25% of 50% zal crashen:

“Ik denk dat alle oproepen voor $30.000 of $20.000 Bitcoin erg voorbarig zijn. Zou het kunnen gebeuren? Ja, ik zou het heel goed mis kunnen hebben, maar tegelijkertijd is steun steun totdat het dat niet meer is.

Dus totdat we Bitcoin onder die niveaus zien sluiten, zijn ze intact als steun.”

Bennett mikt op $39.600 als een belangrijk niveau dat Bitcoin moet vasthouden, en raadt ondanks de recente dramatische daling van BTC af om short te gaan in de markt:

“Dit gebied hier rond de 39.600 dollar zal steun zijn. Ja, Bitcoin is gisteren onder de 42.000 dollar gebroken. Maar proberen om deze markt nu te shorten is naar mijn mening niet aan te raden, simpelweg omdat het nog steeds boven dat niveau van $39.600 ligt.”

Bron: Justin Bennett/YouTube

Kijkend naar het opwaartse potentieel van BTC, geeft de analist twee weerstandsniveaus aan die het zou moeten doorbreken, wil hij een terugkeer naar $50.000 als een haalbare mogelijkheid beschouwen:

“Wat weerstand betreft, moet het nu boven de $42.000 komen en ook die $46.000 regio.

Vergeet niet dat $46.200 de jaarlijkse open is voor Bitcoin. Er zal een close boven dat niveau nodig zijn voor de Bitcoin chart om echt bullish te worden richting de $50.000 regio.”

Op het moment van schrijven is de Bitcoin 1,25% gedaald tot $40.165. Het staat sinds 4 februari boven het $40.000 niveau en piekte kort boven de $45.000 op 10 februari.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN