Outer Ring IDO

Outer Ring MMO onthult vijf technische demo’s voor zijn IDO in maart 2022

Outer Ring, een opwindende opkomende MMO om te verdienen, staat te popelen om zijn technische demo aan de wereld te presenteren. Spelers hebben toegang tot de game en zijn technologie voorafgaand aan de komende Outer Ring IDO, die gepland staat voor begin maart 2022.

Het Outer Ring-team is verheugd om deze week hun technologie te laten zien door middel van een reeks van vijf technische demo’s. Elke demo heeft een ander thema, zodat spelers de vele spelmodi in de Outer Ring-metaverse kunnen verkennen.

De lancering van de technische demo markeert een cruciale mijlpaal voor de langverwachte Outer Ring MMO. Hoewel een technische demo geen bèta- of alfa-demo is, geeft het prototype spelers een goed idee van wat ze van de game kunnen verwachten. Het is geen volledige versie, maar het toont de potentiële toepassingen van Outer Ring en benadrukt de vele mogelijkheden die er aan zitten te komen. Bovendien toont een technische demo de prestaties en het beeld van de game, twee cruciale aspecten van elk game-aanbod.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen de verschillende demo’s downloaden van de Outer Ring Discord-server. Alle links blijven tot 6 februari toegankelijk, waarna ze weer van de Discord-server worden verwijderd. Spelers kunnen de technische demo echter zo lang blijven spelen als ze willen zodra ze de software naar hun computer hebben gedownload. De technische demo’s zijn tot nu toe meer dan 1.700 keer gedownload, wat een sterke interesse in de Outer Ring MMO bevestigt.

Voor degenen die deze download missen, er zullen in de toekomst meer demo’s van Outer Ring MMO zijn.

De lancering van deze demo’s voorafgaand aan de Initial DEX Offering (IDO) bevestigt het geloof van het team in hun project. Bovendien laat het zien hoeveel werk er achter de schermen is gedaan voorafgaand aan de token-verkoop, aangezien de ontwikkelaars zich inzetten om een ​​boeiende gebruikerservaring te bieden.

Outer Ring maakt gebruik van een freemium-model met een dubbele token-structuur. Exocredits verbinden het spel met de cryptocurrency-wereld, terwijl Galactic Quadrants interactie mogelijk maakt. Beide valuta’s kunnen worden verdiend door te handelen, te knutselen, in-game-doelstellingen te voltooien en items te verkopen. Bovendien geeft het freemium-model spelers toegang tot het spel zonder kosten te betalen.

Het Outer Ring-team heeft bijna $6 miljoen aan investeringen ontvangen van verschillende partners, waaronder DEXTools, Leit Motiv, Yellow Blocks, Metabrands en anderen. Daarnaast heeft het team een tal van spraakmakende partnerschappen gerealiseerd om zijn in-game winkels, gedecentraliseerde uitwisselingsmogelijkheden, in-game advertentieruimtes, merchandising en nog veel meer te ontwikkelen.

Over Outer Ring

Doe mee aan Outer Ring MMO en ontdek het nieuwe Play To Earn-concept, dat echte economie verenigt met het meest opwindende universum. Bekijk de demovideo’s in de game en zie wat de toekomst in petto heeft. Als je nu wilt investeren in de bouw van Outer Ring kun je deze link volgen en word je een van de eerste ontdekkingsreizigers. Word nu lid van Outer Ring!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN