Bitcoin vs Ethereum

Analist geeft de volgende stap van Ethereum en Bitcoin aan

Nauwlettend gevolgd cryptostrateeg en handelaar Justin Bennett brengt in kaart wat er in het verschiet ligt voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) nu de cryptomarkten tekenen van onzekerheid vertonen.

In een nieuwe strategiesessie zegt Bennett dat Bitcoin een cruciaal weerstandsniveau moet overwinnen om de weg te openen naar herstel boven de $50.000:

“Wat er nu nodig is van Bitcoin is een close boven het $46.000 gebied… om de uitbraak te bevestigen, en dat gebied om te draaien naar steun.

$46.200 zal de sleutel zijn, want dat is de jaarlijkse open…

Dus $46.200 wordt absoluut doorslaggevend. Bitcoin moet daarboven sluiten om de uitbraak te bevestigen. Als dat gebeurt en we zien een dagelijkse close boven $46.200, dan wordt dit gebied [$45.659 tot $46.215] steun, en de volgende stop wordt $50.000 tot $53.000.”

Bennett zegt ook dat Bitcoin mogelijk zou kunnen retracen voordat het een vlucht neemt:

“Maar ik denk ook dat er een goede kans is dat we een pullback kunnen zien naar steun hier beneden, misschien rond de 42.000 dollar, misschien er net onder, voordat we die beweging naar boven krijgen.”

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld op 43.385 dollar.

Wat Ethereum betreft, zegt Bennett dat de op één na grootste cryptoactiva qua marktkapitalisatie het weerstandsniveau van $3.200 tot steun moet ombuigen om hoger te kunnen stijgen:

“Ethereum moet boven deze trendlijn zien te komen, rond $3.200, misschien $3.250. Dus het moet dit gebied verlaten op een dagelijkse close om het om te draaien naar steun en $3.600 bloot te leggen. In de tussentijd, als we een pullback zouden zien, houd dan $2.800 tot $2.900 in de gaten.”

Bennett overweegt ook de mogelijkheid dat er een bullish patroon ontstaat voor Ethereum. Hij zegt:

“Houd ook in gedachten dat er een kans is als we een bounce zien vanaf daar, als we een pullback zien naar dit gebied [$2.800 – $2.900], kijk dan wat we hier zouden kunnen vormen: omgekeerde kop en schouders.”

Traders zien de omgekeerde kop en schouders formatie als een bullish patroon dat aangeeft dat een belangrijke ommekeer in de markt in zicht is.

Ethereum handelt op het moment van schrijven op $2.943.

Kortom, zowel Bitcoin en Ethereum moeten de huidige weerstand dat gereject is, omzetten naar support. Met alle spanningen in de wereld momenteel is het fundamentele plaatje een stuk minder interessant voor de crypto’s. Daarentegen is het technisch plaatje nog geheel zo slecht niet. We gaan zien of de bulls bullish genoeg zijn, om Bitcoin op deze niveaus in te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN