kucoin best

KuCoin uitgeroepen tot de beste crypto-app van 2022

The Ascent roept KuCoin uit tot beste Crypto-app voor liefhebbers

VICTORIA, Seychellen – Op 2 februari 2022 riep The Ascent KuCoin uit tot de beste cryptocurrency-app 2022 voor liefhebbers. De prijs erkent de inspanningen van de crypto-exchange bij het vaststellen van concurrerende vergoedingen, het handhaven van robuuste beveiliging en transparantie en het begrijpen van de regels voor klanten.

Samen met KuCoin werden ook andere top crypto-exchanges, zoals Gemini, Coinbase, Binance.US, Crypto.com, Uniswap en FTX vermeld.

Over The Ascent

The Ascent is een persoonlijke financiële service van The Motley Fool die essentiële producten waardeert en beoordeelt voor dagelijkse geldzaken. Met The Ascent brengt The Motley Fool meer dan 28 jaar financiële expertise, betrouwbare begeleiding en onbevooroordeelde analyse naar de wereld van dagelijkse persoonlijke financiële beslissingen. The Ascent heeft sinds 2020 Best-Of Awards geselecteerd, de winnaars van de Best-Of 2022 Awards werden gekozen in zeven belangrijke categorieën, waaronder creditcards, bankieren, effectenmakelaars, cryptocurrency-exchanges en -apps, hypotheekverstrekkers, autoverzekeringen en persoonlijke leningen. De bedrijven die volgens de experts van The Ascent de topkeuze voor de meeste mensen vertegenwoordigen, werden als winnaars geselecteerd. Onder hen zijn bekende bedrijven als Wells Fargo, Bank of America, Chase en American Express.

The Ascent, een Motley Fool-service, gebruikt een transparante beoordelingsmethodologie om de beste crypto-exchanges te bepalen. Service, concurrerende kosten, selectie van cryptocurrency, beveiliging en transparantie en het kennen van klant-regels behoren tot de factoren die door het team van experts worden overwogen. Zodra al deze zijn bekeken, worden winnaars bepaald door middel van stemmen om objectiviteit en eerlijkheid te garanderen. De service-experts overwegen ook de Golden Rule Check: kunnen we deze uitwisseling aanbevelen aan een familie of vriend?

De prestaties van Kucoin

De prijs van de Ascent weerspiegelt de aanzienlijke groei van KuCoin in gebruikersbestand en volume in de afgelopen jaren, met de nieuwste statistieken die aangeven dat de wereldwijde crypto-exchange in december 2021 10 miljoen gebruikers had, in meer dan 207 landen. Vorig jaar overschreed het cumulatieve handelsvolume van KuCoin $1 miljard (Spot & Futures-handel) en het gemiddelde dagelijkse handelsvolume bereikte $3 miljard. Op grote crypto-rankingsites zoals CoinMarketCap en Coingecko staat KuCoin als een top vijf crypto-exchange.

Als thuisbasis van Altcoins heeft KuCoin meer dan 640 crypto-gems ontdekt, met meer dan 1.100 handelsparen. Daarnaast heeft KuCoin Labs, de investerings- en onderzoekstak van KuCoin, een fonds van $100 miljoen geïntroduceerd om het metaverse ecosysteem en andere innovatieve projecten te versterken, met als doel de ontwikkeling van de onderliggende infrastructuur te versnellen door te investeren en projecten in een vroeg stadium te incuberen.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in 2017, is een toonaangevende cryptocurrency-exchange (met meer dan 10 miljoen gebruikers), nu toegankelijk in meer dan 207 landen, met meer dan 600 digitale activa om uit te kiezen. Momenteel biedt de cryptocurrency-exchange P2P fiat-handel, staking, spothandel, leningen en margin-handel. KuCoin staat momenteel in de top 5 crypto-exchanges, volgens CoinMarketCap, waarbij Forbes het ook noemt als een van de beste cryptocurrency-exchanges in 2021. KuCoin kreeg in 2018 een enorme boost van $20 miljoen van Matrix Partners en IDG Capital.

Ga naar https://www.kucoin.com/?utm_source=awardsNL om meer te weten te komen!

Nog geen account op KuCoin? Meld je dan nu aan en ontvang tot $500 aan welkomstcadeaus! Klik hier om jezelf aan te melden!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN