Bitcoin

Bitcoin koers is snel op weg naar $100k, aldus analist

Bitcoin is iets gezakt ten opzichte van de lokale high die een paar dagen geleden is gezet. De altcoins hebben de rust ook teruggevonden, met uitzonderingen van een aantal low- en mid-cap tokens, zoals Tezos, die gestegen zijn. Bitcoin (BTC) heeft zich inmiddels hersteld van de minimale daling van de afgelopen twee dagen. Volgens sommigen signaleert er een bullish trend, aangezien BTC nu voor de vijfde dag oprij een groene candle produceert. Ongeveer een week geleden werd de bullish trend ingezet toen BTC dwars door het $40.000 niveau heen ging. Daarna steeg de grootste cryptocurrency door naar een niveau van ongeveer $45.500, waarna het daalde naar $43.100. Momenteel proberen de bulls de prijs weer boven de $45.000 te duwen. Op het moment van schrijven verhandelt BTC voor een prijs van $44.740.

BTC onderweg naar $100.000

Als een specifiek scenario zich afspeelt, beweert een bekende crypto-analist en handelaar dat Bitcoin (BTC) vrij snel op weg is naar $100.000. Dave the Wave, een pseudonieme analist, presenteerde zijn Twitter-volgers het pad voor Bitcoin naar $ 100.000. In 2019 tweette hij het volgende:

“Stel dat BTC de komende jaren 100K zou bereiken. Heeft momenteel meer dan 30% bereikt [ja, je leest het goed] maar slechts in 10% van de tijd. In dit scenario zou een fatsoenlijke correctie heel logisch zijn.”

Bron: Twitter / Dave the Wave

Dave the Wave heeft de in de tweet bijgevoegde grafiek geüpdate en met de huidige prijzen lijkt de grafiek te kloppen. De cyclische curve die wijst op $100.000, moet volgens de handelaar niet worden gezien als een ondersteuningsniveau, maar eerder als een gemiddeld prijspad dat BTC ruwweg kan volgen. Het is mogelijk dat Bitcoin later dit jaar of begin 2023 voorbij de zescijferige barrière zal barsten. Bitcoin’s moving average convergence divergence (MACD), een trend-identifier indicator, vertoont eindelijk tekenen van kracht. Hij zei hierover het volgende:

“Een teken van leven op het wekelijkse MACD/ histogram. Toch zie je hetzelfde op de maandelijkse schaal.”

Bron: Twitter / Dave the Wave

BTC zou daarnaast uit een dalende channel zijn gebroken, volgens Dave the Wave.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN