Investering van $450 miljoen in Polygon

Polygon (MATIC) heeft het opgenomen tegen enkele van de grootste namen in de industrie. De layer-1 blockchains hebben de suprematie, maar ondanks dat heeft Polygon zijn autoriteit gevestigd. Het Polygon-netwerk heeft namelijk in de afgelopen maanden vooruitgang geboekt op verschillende fronten. In zowel acceptatie, nut, vooruitgang, betrokkenheid en groei, heeft Polygon stappen vooruit gezet. Zojuist heeft het netwerk $450 miljoen aan investeringen ontvangen van Sequoia Capital, samen met een paar andere investeerders. In vergelijking met grotere layer-1 protocollen, is dit bedrag enorm. Softbank Vision Fund 2 en Galaxy Digital waren enkele investeerders die hebben bijgedragen aan de fonds-wervingsronde.

Indrukwekkende statistieken van Polygon

De netwerkstatistieken van Polygon hebben andere grotere spelers in de industrie uitgedaagd. Er zijn namelijk ongeveer 360.000 dagelijkse adressen op een 30-daags gemiddelde. In vergelijking met MATIC hebben Solana en Avalanche er respectievelijk 219.000 en 95.000. Daarnaast heeft het totale aantal Polygon gebruikers op OpenSea de grens van één miljoen overschreden. Ook neemt de total value locked (TVL) elke dag in een rap tempo toe. Eerder vandaag was het netwerk getuige van een 24-voudige toename op één dag, wat de gemeenschap verbijsterde. Ook is het aan gedecentraliseerde applicaties (dApps) gestegen van 3000 naar 7000 in een kwestie van maanden. Al deze factoren bij elkaar kunnen er voor zorgen dat MATIC in de nabije toekomst de top 10 van marktkapitalisatie kan binnendringen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!