Bexplus biedt 100% stortingsbonus voor USDT, BTC, ETH, XRP, LTC en EOS

Bexplus is een handelsplatform voor cryptoderivaten dat futures-handel ondersteunt voor cryptocurrencies zoals BTC, ETH, LTC, DOGE, enz. Daarnaast heeft Bexplus XRP opnieuw genoteerd om uw portefeuille te diversifiëren, omdat het is bewezen dat de toenemende keuzes en functies handelaren hoge winsten opleveren. Bovendien kunt u 100X hefboomwerking op Bexplus benutten om uw inkomsten bij het verhandelen van cryptocurrencies te maximaliseren.

100% stortingsbonus

Om de nieuwe gebruikers te verwelkomen en de vaste gebruikers te bedanken, stelt Bexplus nu elke handelaar in staat om een ​​stortingsbonus van 100% aan te vragen. Als u bijvoorbeeld 1BTC stort, krijgt u 2 BTC op uw account. De bonus is niet opneembaar, maar kan worden gebruikt om een ​​contract met een hogere waarde te openen, waardoor u meer winst kunt maken.

Opmerking: de maximale bonus voor elke storting is 10 BTC.

BTC-portemonnee met 21% jaarlijkse rente

Wilt u passief inkomen verdienen zonder risico’s te nemen? De renteportefeuille van Bexplus kan u helpen met zijn jaarlijkse rente tot 21%. Als u bijvoorbeeld 1 BTC stort, krijgt u een jaar later 1,21 BTC. Bovendien zal de Bexplus BTC-portemonnee veilig zijn door de toepassing van cold wallet-technologie.

Meer over Bexplus

Bexplus, opgericht in 2017, is een van de toonaangevende crypto-uitwisselingen op de markt geworden. Met het hoofdkantoor in Hong Kong, heeft het momenteel vestigingen in Singapore, Japan, de Verenigde Staten en Brazilië. Tegenwoordig wordt Bexplus vertrouwd door meer dan 1 miljoen handelaren uit meer dan 200 landen/regio’s vanwege de onderstaande voordelen:

100X hefboomwerking

Met een hefboomwerking van 1:100 heeft u de kans om 100% van de winst te verdienen door long of short te gaan. U kunt dus profiteren van zowel een dalende als stijgende markt.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

Hoge liquiditeit

Meer dan 15 market makers garanderen de marktliquiditeit en onmiddellijke transactie, wat een nauwkeurige prijs oplevert.

En lage servicekosten

Bexplus vraagt ​​geen aanbetaling van gebruikers. Het rekent slechts 0,0005 BTC per BTC-opname, wat onder het wereldwijde industriegemiddelde ligt (0,00059 BTC per BTC-opname volgens rapporten).

Demo-account met 10 BTC

Na registratie krijgen gebruikers op Bexplus een echt handelsaccount en een demo-account met 10 BTC aangeboden. Gebruikers kunnen het demo-account gebruiken om vertrouwd te raken met het handelsproces en om handelsvaardigheden te oefenen.

Geen KYC

In tegenstelling tot andere uitwisselingen verzamelt Bexplus geen gebruikersinformatie, omdat het alleen e-mailverificatie nodig heeft, wat de veiligheid kan garanderen en tegelijkertijd uw privacy kan beschermen.

24/7 live chat-ondersteuning

Om de beste service te bieden, verzekert de klantenondersteuning van Bexplus gebruikers van 24/7 beschikbaarheid.

Registreer u nu op Bexplus en ontvang een stortingsbonus van 100%.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.