Ethereum koers

Nieuwe All Time Highs in zicht voor Ethereum

Crypto-analist Benjamin Cowen schetst wat er in het verschiet ligt voor Ethereum (ETH) nu het leidende smart contract platform $3.000 terugwint.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Cowen zijn 707.000 YouTube-abonnees dat de op één na grootste crypto-activa al bijna een jaar lang in een range tussen $2.000 en $4.000 handelt.

Gezien de lengte van de consolidatie, gelooft Cowen dat het uiteindelijk zal lonen voor ETH.

Hij vertelt zijn volgers:

“Wat ik wel denk is dat het onwaarschijnlijk is dat Ethereum een jaar of langer tussen de $2.000 en $4.000 blijft hangen om het vervolgens allemaal weg te gooien.”

De crypto-analist zegt dat hij gelooft dat Ethereum momenteel zijn prijsactie van 2016 volgt, toen ETH ook ongeveer een jaar zijwaarts verhandelde voordat het explodeerde naar nieuwe hoogtepunten.

“Ethereum zit theoretisch in dit soort beweging waar je een impulsieve beweging hebt vanaf de bodem van de bearmarkt. Je hebt een soort impulsieve beweging daar, en dan ga je zijwaarts voor het grootste deel van een jaar en dan kun je uiteindelijk uitbreken naar de opwaartse kant.”

Bron: Benjamin Cowen/Youtube

Cowen zegt dat als Ethereum daadwerkelijk zijn marktstructuur van 2016-2017 volgt wat het waarschijnlijk maakt dat ETH halverwege dit jaar nieuwe all-time highs zal noteren.

Hij concludeerde met:

“Ik wil dat mensen niet naar deze uitspraak kijken met het idee dat het moet uitspelen, maar er met dezelfde lens naar kijken dat retailbeleggers zich ooit precies hetzelfde voelden als wij op dit moment. De emoties waren hetzelfde. De prijzen waren anders, maar de emoties waren hetzelfde.

Waar ik naar op zoek ben: volg het patroon tot hij breekt. Wat er gebeurt is dat we een beetje consolideren en dan gewoon hoger gaan en als het zo doorgaat, dan kijken we misschien naar nieuwe all-time highs tegen mei, juni, juli, iets dergelijks.”

Kortom, volgens Benjamin Cowen is de bull markt nog niet voorbij voor Ethereum. Hij verwacht dat door de lange consolidatie fase dat we ook zagen in 2016-2017 er wel een move omhoog moet komen. Deze move verwacht hij in de zomer van 2022.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN