Bitcoin

Zou $50k de wekelijkse close kunnen worden voor BTC!

De crypto-markt hervatte zijn bull-run na de langdurige bearish periode. Met een winst van meer dan $100 miljard in market cap, staat het totale vermogen van crypto’s nu op $1,88 biljoen met 11,09% winst in slechts 24 uur. In het bijzonder, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stegen met 11,10% en 10,87% wat voor deze twee marktleiders ongelofelijk veel is.

De Bitcoin-prijs is erin geslaagd om dit weekend $40k te doorbreken terwijl er voor $730 miljoen aan opties afliep. Op dit moment ziet de prijs er zelfs sterker uit om zijn beweging te maken richting $50k om het te maken als een wekelijkse close.

Kan Bitcoin het $50k niveau herpakken?

De Bitcoin-prijs heeft de afgelopen 36 uur ongelooflijke winsten gezien en zal waarschijnlijk exploderen tot $50k tegen het einde van deze week. Bitcoin’s positieve versus negatieve commentaar bereikt de hoogste ratio sinds eind oktober nu euforie ontwaakt.

Volgens het recente rapport van Santiment, is de discussieratio van het woord ” pump ” omhoog geschoten in crypto sociale kringen en heeft een hoogtepunt van 3 maanden bereikt, terwijl BTC nog een weekend rally heeft afgesloten om terug te veren naar $41.6k. De minimale interesse van de menigte hintte eerder naar de superlatieve ommekeer van de bodems en het gebeurde.

Momenteel, met 10,98% winst over de week, handelt de meest dominante asset op $41.335. Echter, als de handelaren hun inzet voortzetten zal de prijs waarschijnlijk snel de bovenliggende barrières van $42.8k en $47k doorbreken om de wekelijkse close op $50k te bevestigen.

Gezamenlijk is de Bitcoin-prijs positief voor de aanhoudende bullish-cyclus. Aangezien de macro-vooruitzichten goed blijven, zal het boegbeeld waarschijnlijk een nieuwe ATH bereiken tegen het eerste kwartaal. Momenteel zweeft de technische indicator RSI nog steeds in de sterke koopzone, wat traders een kans biedt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN