Game Altcoin toont bullish signalen na All Time Low: Santiment

Crypto analytics firma Santiment zegt dat de native token van een populair Ethereum-gebaseerd gaming project er bullish uit begint te zien na een downtrend van meerdere maanden.

Santiment zegt dat Smooth Love Potion (SLP), die wordt verdiend door deel te nemen aan het Axie Infinity (AXS) spel, binnenkort de bodem zou kunnen bereiken na een daling van meer dan 97% vanaf zijn all-time high:

“$0.0088! Het is bijna 44x van de all-time high minder dan een jaar geleden. We zouden kunnen suggereren dat dit behoorlijk pijnlijk is voor SLP-holders. En als het echt zo is, kan het waarschijnlijk een mooie gevormde bodem ergens in de buurt zijn.”

SLP wordt op het moment van schrijven verhandeld op $0,01, iets meer dan 10% boven zijn nieuwe all-time low van ongeveer $0,009.

De analistenfirma zegt dat SLP een on-chain bullish signaal laat zien, ondanks de aanhoudende correctie van de munt:

“We zien een sterke toename in SLP on-chain activiteit de afgelopen weken. Je zou ook kunnen opmerken dat het divergeert met de prijs. Meer en meer adressen hebben dagelijks interactie met SLP terwijl de prijs blijft dalen. Nogal een bullish divergentie op zich.”

Bron: Santiment

Santiment zegt ook dat SLP-whales, of entiteiten die meer dan $100.000 waarde van Axie Infinity’s native token bezitten, aan het accumuleren zijn, een proces dat begon tegen het einde van 2021.

Santiment concludeerde met:

“Slechts een enkele rijke groep is hier geselecteerd, houders vanaf $100.000 in SLP. En wat ze lijken te doen? Accumuleren bijna helemaal sinds november. Maakt niet uit de prijs duikt dieper en dieper. Whales blijven hun holdings vergroten.”

Bron: Santiment

Kortom, SLP heeft een behoorlijke route naar z’n oude All Time High en zal interessant worden om te zien of die ooit nog bereikt wordt. In ieder geval is er volgens Crypto analytics firma Santiment een bodem gezet.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!