Coinbase

eToro voegt Ankr, Bancor, dYdX en 0x toe op platform

Sociaal investeringsnetwerk eToro heeft vier nieuwe cryptoassets toegevoegd. Met de introductie van Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) en 0x (ZRX) bestaat het aanbod van eToro nu uit 47 cryptoassets voor Nederlandse gebruikers.

Ankr (ANKR) biedt Web 3.0 infrastructuur en maakt een wereldwijd gedistribueerd netwerk van nodes mogelijk voor multi-chain toegang verspreid over meer dan 40 blockchains. Het stelt beleggers in staat om hun investeringen vast te zetten (staken) en liquiditeit te verkrijgen door integraties met DeFi applicaties. Investeerders in ANKR kunnen deelnemen in het aansturen van, en stemmen over applicaties die gebruik maken van het ANKR-softwaresysteem.

Bancor (BNT) is een blockchainprotocol dat gebruikers in staat stelt cryptoassets rechtstreeks te ruilen zonder een uitwisselingsplatform van een derde partij. BNT was de eerste ‘market maker’ op de Ethereum-blockchain. Het heeft een aantal andere voordelen, waaronder een verzekering tegen impermanent loss, ofwel tijdelijke verliezen die liquiditeitsaanbieders lijden op geautomatiseerde market makers. Investeerders in BNT verdienen inkomsten uit een percentage van de transactiekosten die door gebruikers van de exchange worden betaald.

dYdX (DYDX) is een gedecentraliseerd handelsplatform dat gebouwd is op het netwerk van Ethereum. Het platform wordt aangedreven door het DYDX-token, dat tokenhouders korting biedt op hun kosten en vastzetten (staking) mogelijk maakt om rendement te maken en deel te nemen aan het bestuur van het platform.

De 0x (ZRX) exchange was een van de eerste gedecentraliseerde exchanges op de Ethereum-blockchain, maar is inmiddels geëvolueerd tot liquiditeitsaggregatie verspreid over geautomatiseerde market makers en andere slimme contracten die de uitwisseling van tokens op de Ethereum-blockchain en de Polygon-sidechain faciliteren. Het ZRX-token faciliteert daarnaast stem- en besluitvormingsprocessen in de 0x gemeenschap.

Als gevolg van dit nieuws, gaf Tomer Niv, Director of Global Crypto Solutions bij eToro, het volgende aan:

“Ondanks een matige start van het jaar voor crypto, blijven zowel particuliere als institutionele beleggers toetreden tot de cryptomarkt. Volgens eToro’s meest recente Retail Investor Beatonderzoek is 26% van de beleggers wereldwijd van plan om dit jaar meer crypto aan hun portefeuille toe te voegen. eToro zal zijn cryptoaanbod blijven uitbreiden en dit geeft beleggers de mogelijkheid om hun portefeuilles te kunnen diversifiëren.”

Sinds 2013 biedt eToro particuliere klanten toegang tot de cryptomarkten. eToro gebruikers kunnen op het investeringsplatform op eenvoudige wijze de onderliggende waarden van Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) en 0x (ZRX) kopen, houden en verkopen met behulp van fiatcurrency.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN