Bitcoin

Bitcoin nog niet in staat $39k te doorbreken

De Bitcoin-prijsanalyse voor 2 februari 2022 bevestigt dat BTC een lokaal support-level heeft weten te vinden op $38.200. Vanwege de aankoop van 660 BTC door MicroStrategy steeg de koers de afgelopen 24 uur richting de $39.000. De prijs verloor echter momentum en kon het niveau op $39.000 niet doorbreken. Om een beweging boven de $40.000 te kunnen realiseren zal eerst het weerstandsniveau op $39.000 doorbroken moeten worden. Op het moment van schrijven verhandelt BTC voor een prijs van ongeveer $38.600.

De grootste cryptocurrency bevindt zich nog steeds ongeveer 44% onder de all-time high van $69.000. De afgelopen 24 uur steeg het handelsvolume met 0,5% met een daling van de marktkapitalisatie van 0,3%. Het lijkt er dan ook op dat er weinig beleggers winst genomen hebben op 2 februari. De daily candle opende op $38.600 en bereikte een hoogtepunt op $38.800. De druk van de kopers kon echter geen stand houden ondanks het feit dat BTC februari bullish inging. Als gevolg hiervan daalde BTC naar het dagelijkse dieptepunt van $38.100.

BTC prijsanalyse op de daggrafiek

Ondanks dat BTC in januari eindigt met een prijsdaling van 19%, is de Bitcoin-prijsanalyse bullish voor zowel de korte als de lange termijn. Bovendien werden Bitcoin-indicatoren op de daggrafiek bullish. Het lijkt erop dat BTC op hetzelfde momentum doorgaat.

BTC prijs 2 feb
Bron: TradingView

Na de daling van Bitcoin naar $ 32,9K en de uitbraak van de onderkant van de Bollinger Bands, is de prijsactie geleidelijk naar het midden van de Bands gegaan. Als het token in de bovenkant breekt, volgen hogere prijzen.

De MACD-grafiek laat zien dat de MACD-lijn (blauw) boven de signaallijn (oranje) brak, wat een bullish divergentie bevestigt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN