Ethereum Nieuws

Ethereum koers daalt, echter bereikt het netwerk een all-time high

Hoewel de Ethereum koers er momenteel niet naar uit ziet dat het een nieuwe all-time high gaat neerzetten, heeft een andere metriek van de nummer twee cryptocurrency dit wel gedaan. Het is namelijk duidelijk geworden dat de hashrate van Ethereum gestegen is naar nieuwe hoogtepunten, waarbij voor het eerst één petahash per seconde (PH/s) overschreden heeft.

De recente stijging van de hashrate suggereert dat de netwerkvraag naar ETH flink gestegen is, wat voornamelijk te maken heeft met de stijgende interesse in DeFi en NFT’s die in Azië aan populariteit winnen.

Als we echter Bitcoin en Ethereum vergelijken, dan is te zien dat ETH nu is waar de koningsmunt in 2017 was, aangezien het Bitcoin-netwerk toen al voor het eerst één petahash per seconde bereikte.

Qua prijs is eth ook rond die prijsniveaus van bitcoin 2017, wat aangeeft dat er een soort wet van adoptie of bewustzijn in het spel kan zijn, aangezien Ethereum en Bitcoin een bijna identiek pad volgen. Dit zal echter deze zomer veranderen, aangezien ETH Proof of Work (PoW) miners volledig zal verwijderen in een upgrade genaamd ‘The Merge’, waar het overgaat naar Proof of Stake (PoS).

Het testnet van ‘The Merge’ draait nu publiekelijk, voor zover wij weten, zonder grote problemen, dus als het eenmaal live gaat, zal je geld kunnen verdienen met je ETH-bezit door je munten in het netwerk op te sluiten en in te zetten om het netwerk te beveiligen. Je hebt hier echter wel 32 ETH voor nodig, of je moet gebruik maken van een stakingpool.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN