Analyse

Enjin Coin kan een goede toekomst tegemoet komen

De gastheer van het YouTube-kanaal Coin Bureau heeft een lange termijn voorspelling gedaan voor een op Ethereum gebaseerd gaming-token. In een recente video vertelde Guy dat hij Enjin Coin (ENJ) goed in de gaten houdt. Volgens Guy is de brede distributie van de tokens van ENJ een reden waardoor de cryptocurrency minder vatbaar is voor een crash van een enkele entiteit. Hij zei het volgende:

“Volgens Etherscan zijn er momenteel meer dan 162.000 unieke adressen met ENJ. Dit is een aanzienlijk bredere token-distributie in vergelijking met the Sandbox (SAND), die op dit moment iets meer dan 100.000 unieke houders heeft en de marktkapitalisatie van Enjin meer dan verdubbelt. Dit alles betekent dat Enjin minder van zijn token-voorraad heeft geconcentreerd in een beperkt aantal portefeuilles. Dit maakt het potentieel moeilijker voor een grotere portemonnee om een onevenredige hoeveelheid ENJ te verwerven en vervolgens te dumpen.”

Recente ontwikkelingen van Enjin Coin

Guy gaf ook aan dat er veel factoren een rol kunnen spelen in de beïnvloeding van het prijspotentieel van ENJ. Twee recente ontwikkelingen hebben er echter voor gezorgd dat hij bullish is over de lange termijn. Hij zei hierover het volgende:

“Als het gaat om het prijspotentieel van ENJ… dit zal afhangen van de hoeveelheid acceptatie die het Enjin-ecosysteem weet te verwerven in blockchain gaming en NFT (niet-fungibele token) sferen, evenals de status van de partnerschappen die het in de toekomst zou kunnen aangaan. Ondanks dat het erg vroeg is voor blockchain-gaming en NFT’s, ziet de toekomst er inderdaad behoorlijk rooskleurig uit voor Enjin, zijn JumpNet-schaaloplossing en zijn op Polkadot gebaseerde parachain Efinity”

Efinity is een cross-chain netwerk dat is ontworpen om de prijsstelling en uitwisseling van NFT’s makkelijker te maken. JumpNet is daarnaast een Ethereum scaling oplossing dat directe, veilige en gratis on-chain transacties voor ENJ en NFT’s mogelijk maakt. De analist van Coin Bureau gaf ook aan hij vertrouwen heeft in het potentieel van Enjin Coin vanwege een andere factor:

“Enjin vormt nog steeds een pionierskracht in het gaming- en NFT-domein en het heeft in de loop der jaren een behoorlijk sterk team van toonaangevende architecten en ontwikkelaars samengesteld. Dit doet me denken dat Enjin hier nog geruime tijd zou kunnen blijven, en ik zal zeker mijn ogen openhouden voor eventuele spannende ontwikkelingen die in de toekomst uit het Enjinverse komen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN