Metaverse potentieel

Coin Bureau bullish op Metaverse altcoins

De gastheer van de populaire cryptocommentaar show Coin Bureau zegt dat hij nog steeds bullish is op de vooruitzichten voor gaming altcoins die gebruik kunnen maken van de hype gegenereerd door non-fungible tokens (NFT’s).

In een nieuwe YouTube-video vertelde gastheer “Guy” volgers dat hij de GameFi-markt met grote belangstelling heeft gevolgd. Guy stelt dat NFT’s een revolutie ontketenen in de game-industrie door stimulansen te bieden aan gebruikers die tijd doorbrengen in het virtuele domein. Gebruikers zijn in staat om in-game digitale activa te gebruiken om deel te nemen in een nieuw model van eigendom.

Guy zei optimistisch te zijn over de vooruitzichten voor play-to-earn gamingplatforms, zoals Axie Infinity (AXS), The Sandbox (SAND), en Decentraland (MANA).

Guy vertelde zijn volgers:

“Ik denk dat GameFi een van de meest opwindende en toonaangevende ecosystemen in de blockchain ruimte belichaamt op dit moment, en ik voorzie een ongelooflijk mooie toekomst voor sommige play-to-earn games, vooral die met first-mover advantage zoals Axie, the Sandbox. Decentraland en een overvloed aan anderen.”

De gastheer van Coin Bureau voorspelde dat GameFi zou kunnen leiden tot een grotere mainstream adoptie voor crypto en digitale activa. Hij merkte op dat er wereldwijd meer dan 2,7 miljard actieve gamers zijn, die allemaal enige bekendheid hebben met het schaarstemodel van digitale items in games. Ook zei hij dat play-to-earn-modellen deze gamers een nieuw concept voor empowerment bieden dat bovendien “financiële voordelen” biedt.

Hij vervolgde:

“Gezien het uiteindelijke succes van play-to-earn games zoals Axie Infinity, evenals het aantal innovatieve blockchain games die momenteel worden ontwikkeld, is het duidelijk dat het GameFi ecosysteem een mooie toekomst voor zich heeft en terwijl het vrij complex blijft om te voorspellen hoe deze toekomst zich zal ontvouwen, blijf ik bullish op het GameFi gebied als geheel.”

Kortom, volgens de gastheer van Coin Bureau is de hype rondom NFT’s momenteel nog niet terug te zien in metaverse tokens zoals SAND. Hij verwacht dat dit soort play-to-earn gamingplatforms nog mooie gains kunnen gaan zien in dit kalenderjaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN