Bitcoin koers analyse

Nog één goede dip voordat de Bitcoin koers zal stijgen, aldus analist

De populaire crypto-analist en -handelaar, bekend als CryptoCapo op Twitter, heeft recentelijk aan zijn ruim 235.000 volgers aangegeven dat hij nog één prijsdip verwacht, voordat de Bitcoin koers weer terug zal kaatsen. Hij gaf tevens aan dat deze dip de koningsmunt onder de $30.000 zal brengen. Hij zei echter dat als Bitcoin onder de $30.000 consolideert, de bullmarkt officieel voorbij is:

“ALS het consolideert onder de $30.000, is het voorbij. Consolidatie betekent een schoon hoog tijdsbestek dicht onder dit niveau, of een pauze + omslag van ondersteuning naar weerstand. Op dit moment wed ik op een bounce vanaf daar, na een candle van minder dan $30.000.”

Als we naar de grafiek van de analist kijken, lijkt het erop dat de Bitcoin koers de marktstructuur van de S&P500 volgt van 1999 tot 2009 in een tijdsbestek van twee weken. Mocht BTC het script volgen, dan brengt een beweging onder de $30.000 Bitcoin in een positie om naar nieuwe all-time highs te stijgen.

De analist merkte tevens op dat er veel aanbod is toegevoegd aan Binance-futures, wat bijdraagt ​​aan zijn overtuiging dat Bitcoin onder de $30.000 daalt. Hij zei het volgende hierover:

“Ze hebben zojuist veel aanbod toegevoegd aan Binance-futures … naar mijn mening minder dan $30.000.”

Capo gaf vervolgens dat 80% van zijn portefeuille nu in de dollar-gekoppelde stablecoin Tether (USDT) zit. Hij is echter ook van mening dat de voorspelling van minder dan $30.000 ongeldig zal worden als Bitcoin boven $41.000 consolideert.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN