Bullish Bearish

Bitcoin koers correctie is nog niet voorbij, aldus analist

De grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie, Bitcoin (BTC), is gedaald naar het laagste niveau sinds mei 2021, toen de prijs onder de $35.000 dook. BTC heeft nog geen sterk steunniveau gevonden onder de $40.000 en sommige analisten geloven dat het ergste nog moet komen.

De crypto-analist, Dave the Wave, was één van de weinigen die de crash in mei voorspelde. Hij was één van de eerste die waarschuwde voor een ineenstorting van de prijs. Kort daarna kwam de voorspelde crash die resulteerde in een prijscorrectie van ongeveer 50%. Dave the Wave heeft nu opnieuw een waarschuwing afgegeven. Hij argumenteert zijn visie met behulp van grafieken. Vanuit zijn prognose kan worden geconcludeerd dat de prijs van BTC kan dalen tot $25.000.

“Houd het simpel mensen. Weer een lager niveau en weerstandslijnen die de koers zou moeten passeren voordat er zelfs maar aan een trendomkering wordt gedacht.”

BTC prijs fib
Bron: Twitter ; Dave the Wave

Dave the Wave vertelde in verschillende tweets aan zijn 90.000 volgers wat hij van de markt verwachtte. Hij begon met de Fibonacci-extensie, die na het het berekenen van de potentiële head-and-shoulders, de prijs kan doen dalen tot ongeveer $25.000.

De analist wees er ook op dat BTC een belangrijk support-level had doorbroken. Er is weinig on deze niveaus, wat impliceert dat de prijs van BTC waarschijnlijk zal blijven dalen. Hij legde uit:

“Het probleem is dat zodra het die 40K-regio verliest, er niet veel ondersteuning is”

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin meer dan 7 procent gewonnen en wordt het verhandeld op $ 36.325. Het cruciale weerstandsniveau zou ruim $4.000 hoger liggen op $40.000. Zodra de bulls de prijs boven dat niveau duwen, kan een rally worden bevestigd. Op dit moment is de grootste digitale valuta bijna 50 procent lager dan de all-time high van vorig jaar.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN