KuCoin integreert SEPA betalingen voor Europese klanten

VICTORIA, Seychellen, 24 januari 2022KuCoin crypto-uitwisseling doet een veel moeite om haar positie op de Europese cryptocurrency-markt te vergroten. Het mogelijk maken van SEPA betalingsondersteuning maakt het voor Europeanen eenvoudiger om hun exchange rekening te financieren en te profiteren van het gebruiksgemak met nul kosten en stortingen tot 1 miljoen EUR in één transactie.

SEPA overschrijvingen zijn één van de gemakkelijkste fiat-on-ramp-oplossingen voor Europese gebruikers die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies. Als het enige eurobetalingssysteem gecreëerd door de Europese Unie, is SEPA ondersteuning een belangrijke mijlpaal voor de KuCoin exchange, die nu actief is in 207 landen over de hele wereld en meer dan 10 miljoen gebruikers bedient. De nieuwe betaalmethode wordt gelanceerd op 24 januari 2022, waardoor gebruikers uit de 36 SEPA lidstaten EUR op hun account kunnen storten en deze kunnen gebruiken om cryptocurrency assets te kopen via de Fast Buy-optie van KuCoin.

Voordelen van het gebruik van SEPA overschrijvingen zijn onder meer:

● Gebruiksgemak

● Geen kosten

● Een storting tot 1 miljoen EUR in één keer

● Verbeterde beveiliging omdat er geen betrokkenheid van derden is

● EUR opnames op KuCoin (binnenkort beschikbaar)

De CEO van KuCoin Global, Johnny Lyu, verklaarde: “KuCoin is toegewijd om alle klassen van beleggers de gemakkelijkste en snelste crypto-handelservaring te bieden. De integratie van SEPA betaling is een nieuwe grote stap voorwaarts voor KuCoin om de wereldwijde vrije stroom van digitale waarde te vergemakkelijken. We zullen in de toekomst meer landen en regio’s blijven toevoegen aan onze fiat on-ramp servicelijst.”

KuCoin klanten kunnen profiteren van SEPA overschrijvingen door het in hun accounts te activeren. Nieuwe en bestaande gebruikers moeten een Know-Your-Customer (KYC) procedure doorlopen via de website of de mobiele applicatie. Éénmaal voltooid, hebben ze toegang tot de EUR fiat-valuta stortingsoptie in hun account, inclusief de gegevens van bankoverschrijvingen en instructies.

Alle SEPA transacties moeten de juiste Reference Note van KuCoin bevatten om stortingen te helpen identificeren. Het kan 1-2 werkdagen duren om transacties te verwerken.

KuCoin crypto exchange, opgericht in 2017, is in de gelederen gestegen om de Top 1 altcoin exchange te worden, die meer dan 600 assets en meer dan 1.000 handelsparen ondersteunt. Het bedrijf verzekerde zich in 2018 van $20 miljoen aan Round A-financiering van IDG Capital en Matrix partners.

Over KuCoin

KuCoin, gelanceerd in september 2017, is een wereldwijde cryptocurrency exchange voor meer dan 600 digitale assets. Het biedt momenteel Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, Staking en Lending aan zijn 10 miljoen gebruikers in 207 landen en regio’s wereldwijd. In 2018 verzekerde KuCoin zich van $20 miljoen in Round A-financiering van IDG Capital en Matrix Partners. Volgens CoinMarketCap is KuCoin momenteel de top 5 crypto exchange. Forbes noemde KuCoin ook één van de beste crypto exchanges van 2021. Ga voor meer informatie naar de website van KuCoin.

Heb je nog géén account op KuCoin? Klik dan hier en krijg tot 500 USDT als welkomstcadeau!

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!