Altcoin nieuws

Ethereum-concurrenten zullen het dit jaar goed gaan doen, aldus Pantera Capital

Investeringsgigant Pantera Capital heeft in een recente notitie naar investeerders aangegeven dat de vooruitzichten voor Ethereum-concurrenten zoals Solana (SOL) en NEAR Protocol (NEAR) in 2022 er erg goed uitzien.

In zijn laatste brief aan investeerders gaf Pantera-partner Paul Veradittakit aan dat rivaliserende smart contract-platforms het marktaandeel van Ethereum opeten, dat nu slechts 63% van de totale waarde vergrendeld (TVL) in gedecentraliseerde finance (DeFi) -markt vertegenwoordigt, een flinke daling van daling van de 97% in begin 2021.

Veradittakit zei dat Solana, dat een sneller en goedkoper alternatief voor Ethereum wil zijn, vooral klaar is om in 2022 te groeien, aangedreven door het toenemende aantal projecten in zijn ecosysteem. Hij gaf het volgende aan:

“Solana, dat een ongeëvenaarde transactiedoorvoer biedt, kende een ongelooflijk 2021, met een piek-TVL van $15 miljard en een piekprijs van $260 in november versus $0,22 toen het in april 2020 begon te handelen. Recente activiteit in de Solana-gemeenschap, waaronder de lancering van enorme fondsen voor gedecentraliseerde social media en gaming, suggereert dat het ecosysteem het komende jaar enorm zal blijven groeien.”

Veradittakit zei verder dat NEAR Protocol, dat in april de Rainbow Bridge lanceerde die de overdracht van crypto-activa tussen blockchains mogelijk maakt, ook klaar is voor explosieve groei:

“Bruggen (die interoperabiliteit tussen enorm verschillende netwerken mogelijk maken), zoals NEAR’s Rainbow Bridge, zullen de groei van niet-Ethereum-ecosystemen helpen versnellen door de toegang tot liquiditeit uit te breiden en digitale activa gemakkelijker samen te stellen. Ethereum-platforms voor virtuele machines (EVM), zoals Aurora op NEAR, maken het ook gemakkelijker dan ooit voor op Ethereum gebaseerde DApps (gedecentraliseerde apps) om op andere ketens te starten, waardoor de ketenoverschrijdende betrokkenheid binnen DeFi wordt verbeterd.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN