Dit is de “laatste flush” voor de Bitcoin koers, aldus analist

Zoals jullie vast wel hebben gezien in jullie portfolio’s, is de Bitcoin koers vandaag flink gedaald. De munt is op het moment van schrijven met ruim 10% gedaald in de afgelopen 24 uur en staat op ongeveer $38.500. Door deze daling raken waarschijnlijk verschillende beginnende investeerders in paniek, niet wetende dat dit normaal is in de cryptomarkt. De populaire analist Nicholas Merten heeft in een recente video echter zijn visie op de daling gedeeld.

De populaire crypto-analist, met bijna 500.000 abonnees op YouTube, heeft aangegeven dat de cryptomarkt een langdurige consolidatie doormaakt, maar de positie van tophandelaren geeft aan dat er een ommekeer zal zijn aan het einde van een “laatste flush”. Hij zei verder dat tophandelaren over het algemeen bullish zijn en dat de Bitcoin koers uiteindelijk weer zal stijgen zodra de angst afneemt. Hij gaf het volgende aan:

“Ook al is het bearish sentiment nog steeds aanwezig in de markt, het is heel duidelijk door de meeste voorlopende indicatoren [dat] we de laatste flush moeten zien.

We hebben mensen nodig die zich in een positie bevinden waarin ze ofwel uit hun posities worden geliquideerd of ze de munt verkopen, ze zitten in hun longpositie met te veel hefboomwerking.”

De handelaar zei vervolgens dat beleggers met diepe zakken zullen profiteren van de bearmarkt om hun bezit te vergroten, terwijl handelaren die shortposities innemen, geconfronteerd kunnen worden met een liquidatie van hun activa. Hij zei het onderstaande:

“Terwijl iedereen zich in de shorts stapelt, terwijl de shortposities zich op de spotmarkt opbouwen, zullen whales die graag echte fiscale Bitcoin kopen, zwaar kopen. Ze zullen de prijs omhoog drijven en nog meer pijnliquidaties veroorzaken voor de emotionele handelaren. Zo werkt dat.

Groenere weiden stijgen en prijzen worden meestal gevonden in angst van emotionele handelaren en investeerders. Op de markt voeden de emotionele handelaren het soort prijsactie dat instellingen graag kopen.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!