Deze vier altcoins bewijzen dat de markt nog steeds bullish is, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Nicholas Merten heeft in een recente video aangegeven dat de prestaties van Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) en twee andere altcoins het bewijs zijn dat de cryptomarkt nog niet bearish is.

Hij gaf aan dat één van de belangrijkste kenmerken van een crypto-bearmarkt is wanneer altcoins beginnen te bloeden tegenover Ethereum (ETH). Hij wees er verder op dat Cardano de afgelopen maand met meer dan 30% gestegen is tegenover zijn Ethereum-paar, wat wijst op een gezonde interesse van beleggers voor altcoins, zelfs als prijsactie onzeker lijkt. Hij zei het volgende:

“We kunnen zien dat sinds december, ongeveer een maand geleden, ADA/ETH hier een beweging van ongeveer 33% heeft gemaakt… Je kunt hier zien, over het algemeen gesproken over een stijging van 30% ten opzichte van Ethereum. Dus dat is best interessant… Je zou over het algemeen denken dat ADA zwaarder zou bloeden dan Ethereum.

We zijn hier niet om de massa te volgen. De menigte was hier een paar maanden geleden extreem optimistisch over ADA. Nu hebben we een korting en deze begint hoger te worden. Dat is iets wat mij interesseert.”

Merten ging verder met aangeven dat Binance Coin hetzelfde verhaal vertelt op zijn Ethereum-paar (BNB/ETH). Hij zei het onderstaande:

“Als we weer boven [weerstand op 0,16 ETH of $521] komen, zouden we echt een beweging hoger kunnen gaan zien. We zien geen grote bloedingen tegen Ethereum, zoals we zouden moeten zien.”

De analist zei dat, ondanks het feit dat het het afgelopen jaar al grote winsten heeft geboekt, het smart contract-platform Avalanche (AVAX) er nog steeds optimistisch uitziet ten opzichte van Ethereum (AVAX/ETH), wat een goed voorteken is voor de cryptomarkten in het algemeen:

“Om eerlijk te zijn, de grafiek ziet er niet slecht uit. Ik bedoel, we hebben hier hogere dieptepunten, een consistent historisch resistent bereik. Als je boven dit bereik uitkomt [0,03 ETH of $97], denk ik dat met een mooie solide wekelijkse afsluiting, AVAX enorm kan blijven stijgen tegen Ethereum.”

Tot slot gaf hij aan dat Ethereum-concurrent Solana (SOL) volgens Merten ook goed tegen ETH aan het vechten is. Hij gaf aan dat SOL/ETH er veerkrachtig uitziet, wat een teken kan zijn dat Solana een kans heeft om een ​​nieuwe stijging in zijn bull-cyclus te ontsteken. Hij sloot af met:

“Het momentum is daar gerold. Het stagneert sinds hier in september tegen ETH. Toch zien we geen grote uitverkoop. Niet in het minst. Dus het is gewoon een kwestie van kijken, breekt het onder de dieptepunten op 0,038 ETH ($123) of komt het hier op 0,06 ETH ($195) en begint het hoger te worden. Ik zou nu niet helemaal in paniek raken als ik een Solana-houder was … Het houdt nog steeds redelijk goed.”