Analist verwacht enorme stijging voor deze altcoin

De veel gevolgde cryptostrateeg en -handelaar, bekend als Cantering Clark op Twitter, heeft recentelijk aan zijn ruim 100.000 volgers onthuld dat een bepaalde Ethereum-concurrent de epische 2021-rally’s van andere smart contract-platforms Solana (SOL) en Avalanche (AVAX) zal volgen.

De bekend analist vertelde zijn Twitter-volgers dat hij NEAR Protocol (NEAR) in de gaten houdt, een op ontwikkelaars gerichte blockchain die is ontworpen voor schaalbaarheid en stabiliteit. Volgens Cantering Clark bevindt NEAR zich in een positie om zijn prestaties van december 2021 te herhalen, toen het in ongeveer een maand meer dan verdubbelde in prijs. Hij tweette het volgende:

“Ik denk dat we ons voorbereiden op een vergelijkbare, veel grotere uitbreiding met NEAR, zoals hieronder aangegeven. Momenteel houden we de wekelijkse vwap (volume gewogen gemiddelde prijs) en is er geen sprake van uitbreiding. Twintig dagen voortschrijdend gemiddelde dat omhoog wijst en vasthoudt. Wekelijkse distributie waaruit blijkt dat hogere prijzen met minimale inspanning worden geaccepteerd.”

Cantering Clark voegde eraan toe dat hij gelooft dat de prijs van NEAR hoger zal blijven stijgen, zelfs na het boeken van enorme winsten. Hij tweette het onderstaande:

“Weet je nog wat Solana en Avax deden? NEAR gaat hetzelfde doen. Bij elke pauze roept de markt de top, en het blijft maar bij je weglopen.”

Zowel Solana als Avalanche kenden een doorbraakjaar in 2021, met duizelingwekkende winsten van respectievelijk 11.157% en 3.523%. De analist denkt echter dat NEAR dit pad zou kunnen volgen.

Niet de enige altcoin op de radar van de analist

Een andere altcoin op de radar van de handelaar is Rari Governance Token (RGT), het native governance-token van Rari Capital, een niet-custodial gedecentraliseerd financieringsprotocol (DeFi) voor uitlenen, lenen en yield staking.

Volgens Cantering Clark lijkt RGT zijn neerwaartse trend op het dagelijkse tijdsbestek te hebben beëindigd na het doorbreken van een bullish omkeringspatroon. Hij gaf het volgende aan:

“Nog een in dezelfde emmer. RGT Rari Capital. Gesteund door whales. Geen grote overhead. Het doorbreken van een accumulatiestructuur met een ‘W’-bodem op de [dagelijkse grafiek].”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!