Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: Bitcoin koers richting $46.000. Altcoins zijn bullish!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers lijkt lokaal een bodem gevormd te hebben en laat al een aantal dagen groene cijfers zien. Toch zijn er ook duidelijk signalen die aangeven dat de huidige koersbewegingen omhoog niet meer dan tijdelijk herstel zouden kunnen zijn. Hoe dat precies zit lees je in de update van vandaag!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Weekgrafiek

Ik heb de Bitcoin koers op de weekgrafiek even gearceerd met de highs en de lows constructies. Je hebt altijd te maken met constructies in constructies. In dit geval hebben we een macro constructie. Die is nog altijd super bullish, zo lang we geen wekelijkse candlecloses gaan zien onder de $31.778. We hebben ook een lokalere constructie en die is helaas bearish gebroken dankzij de lower low. En dat betekent dus ook dat ik kijk naar een afwijzing op een gegeven moment, waarbij dus een lower high wordt gevormd. Ik weet nu dus al dat ik op hogere prijzen ga kijken naar eventuele short kansen, in anticipatie op een nieuwe lower low, richting mogelijk de $30.000 prijsgebieden. Dit betekent overigens niet dat we op de korte en middentermijn geen long kansen kunnen benutten. Vooral alts zijn wat dat betreft interessant. Maar ook op Bitcoin zijn er momenteel long kansen te benutten.

Bron: TradingView

Daggrafiek

Op de daggrafiek houden we wél de higher low vast, maar is dat in mijn ogen minder significant dan de weekgrafiek en dus ga ik nog altijd uit van een lower high op een bepaald punt. Er zijn een hele hoop vormen van resistance waar we mogelijk die lower high kunnen gaan neerzetten. Aan de onderkant hebben we support van de low op $42.000, in combinatie met de dagelijkse demand op $43.160-$40.750.

Aan de bovenkant hebben we resistance van de supply op $47.722-$46.208 en de supply op $51.280-$50.399. Verder hebben we ook nog een belangrijk terug te testen level op de $53.785. Het eerste punt waar we tegenaan gaan lopen is de supply op $47.722-$46.208 en daar ga ik dus ook kijken naar een kleine short.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Onder het motto “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”, de long kans op de 30 min demand op $41.957-$41.440 of de short kans rond de $46.000. Van beide situaties kunnen we op de Bitcoin koers gaan profiteren. In de tussentijd ben ik niet zo geïnteresseerd in de tussenliggende levels en richt ik mij veel liever op altcoin setups. Alts doen het momenteel namelijk uitstekend!

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er voor de korte termijn prima uit en ik kijk uiteindelijk naar een beweging richting de $46.000. Verder ligt bij mij echt de focus op altcoins, want daar valt momenteel het meeste geld mee te verdienen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN