Ethereum koers

Avalanche (AVAX) zal blijven “exploderen” in 2022, aldus CEO

John Wu – president van Ava Labs, het bedrijf achter de bekende layer-1-blockchain Avalanche (AVAX) – heeft in een recent interview aangegeven dat hij gelooft dat AVAX zal blijven “exploderen” terwijl Avalanche 2022 ingaat. Bovendien pochte de directeur dat het project het snelst groeit op basis van de gebruiksgroei van elke layer-1. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat we meer dan 1 miljoen transacties per dag hebben. Dat is ongeveer 70-80% van wat er gebeurt in termen van het aantal transacties op Ethereum. En dus is het superspannend.”

Als we echter naar de feiten kijken, moeten we echter opmerken dat Fantom (FTM) aan het begin van het jaar AVAX had overtroffen in termen van dagelijkse transacties. Delphi Digital merkte in zijn onderzoek op dat nieuwe lanceringen op Fantom het momentum had vergroot, terwijl AVAX minder dan 800.000 dagelijkse transacties liet zien.

Als de elfde grootste munt op basis van marktkapitalisatie, met een waarde van meer dan $20 miljard, is het echter opmerkelijk dat AVAX een TVL (totale waarde vergrendeld) heeft van $10,74 miljard, volgens gegevens van DeFiLlama. Daarbij ondersteunt het momenteel ruim 130 protocollen.

Solana (SOL) is echter dichtbij met $9,75 miljard aan TVL op het moment van schrijven. In dit alles heeft Ethereum (ETH) echter nog steeds de grootste TVL van $145,13 miljard met 394 protocollen op zijn netwerk. De andere projecten hebben dus nog een grote inhaalslag te maken, willen zij echt concurreren met Ethereum.

Dat gezegd hebbende, voegde Wu eraan toe dat AVAX enorme vooruitgang boekt als het gaat om het toevoegen van DApps. Hij zei het volgende:

“Elke dag verschijnen er nieuwe DApps. Het is nu meer dan 500 live DApps. Er zijn nog eens 200 tot 300 die in integratie zijn.”

Verder toevoegend dat “ontwikkelaars niet alleen in Avalanche terechtkomen vanwege de technologie, maar ook vanwege het innovatieve onderliggende consensusprotocol.”

Tevens kunnen we verwachten dat het project het komende jaar dieper in de metaverse zal duiken. Dat is wat de bedrijfsleider ook gelooft dat AVAX kan bereiken vanwege zijn “sterke aanwezigheid in DeFi”. Hij legde uit:

“Avalanche is onmiddellijk definitief om verrekeningen en betalingen mogelijk te maken. Dat werkt heel goed voor transacties. En dat pakt ook goed uit met gamen.”

Terwijl het aangeeft dat lanceringen zoals DeFi Kingdoms het al op het Avalanche-netwerk hebben gehaald, samen met groei in de totale ruimte. Hij merkte het volgende op:

“Vorig jaar waren het NFT’s, en nu is het NFT plus gaming of de kruising van de twee.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN