Top 5 hoogst verhandelde Metaverse munten om in de gaten te houden in 2022

Nu 2021 ten einde loopt, tonen verschillende Metaverse-projecten volgend jaar een groot potentieel. Met een uitzonderlijk handelsvolume en algemene waardering, zijn de Metaverse munten in dit artikel de huidige leiders in crypto. Laten we eens kijken naar de top vijf van hoogst verhandelde Metaverse-munten op dit moment, met een groot potentieel voor 2022, gerangschikt op 24-uurs handelsvolume, van laag naar hoog.

Chromia, gelanceerd in mei 2019, is een platform voor Metaverse-projecten dat het gemakkelijk maakt om gedecentraliseerde applicaties in de echte wereld te bouwen. Met een unieke architectuur speelt Chromia goed samen met Ethereum-apps en stelt het ontwikkelaars in staat om applicaties aanzienlijk sneller te coderen.

Meerdere gehypete games zijn gebouwd op Chromia, waaronder My Neighbor Alice, een play-to-earn blockchain-gebaseerd spel met een market cap van 378 miljoen dollar. Daarnaast bevat Chromia ook Mines of Dalarnia, dat een market cap heeft van $260 miljoen.

Momenteel wordt CHR verhandeld op $0,80, met een 24-uurs volume van $110 miljoen. De marktkapitalisatie bedraagt $456 miljoen, met een circulerend aanbod van 567,3 miljoen CHR.

U kunt Chromia kopen op Binance, KuCoin, FTX, Poloniex, PancakeSwap, Crypto.com, en meer.

MyNeighborAlice (ALICE) – $133 miljoen

My Neighbor Alice (ALICE), dat gepland staat voor 2022, is een boerderij- en bouwspel dat momenteel gebouwd is op de Chromia blockchain. Het spel stelt gebruikers in staat om virtuele eilanden te kopen en ze te upgraden met unieke items, waardoor spelers hun eiland te gelde kunnen maken.

ALICE is het ERC-20 token dat gebouwd is op de Ethereum blockchain. Het stelt houders in staat om te spelen, te investeren, in te zetten en deel uit te maken van het My Neighbor Alice ecosysteem. Het spel zal worden gelanceerd in het voorjaar van 2022 en is momenteel een van de meest gehypete Metaverse munten en projecten.

Op dit moment wordt ALICE verhandeld op $12.30, met een 24-uurs volume van $134 miljoen. De market cap is $376 miljoen, met een circulerende voorraad van 30,6 miljoen tokens.

U kunt ALICE kopen op Binance, KuCoin, FTX, Poloniex, Crypto.com Exchange, en meer.

Axie Infinity (AXS) – $184 miljoen

Gelanceerd in maart 2018, Axie Infinity (AXS) is een van de meest populaire blockchain-gebaseerde games, zo populair zelfs dat het team achter het spel een hele blockchain speciaal voor het spel heeft gebouwd. De blockchain heet Ronin en is een sidechain van Ethereum.

Axies zijn monsters met specifieke eigenschappen en kunnen worden geüpgraded of verhandeld. Spelers kunnen hun Axies gebruiken om in een arena tegen andere spelers te strijden en beloningen te verdienen.

2022 lijkt een groots jaar te worden voor Axie, aangezien het team doorgaat met het uitbreiden van verticale en horizontale ontwikkeling over kritieke stukken van de infrastructuur. Volgens hun product pijplijn, Battles V2, RON, en Land Gameplay zullen volgend jaar worden vrijgegeven, die AXS snel naar nieuwe hoogten zou kunnen katapulteren.

Op dit moment wordt AXS verhandeld op $92.04, met een 24-uurs volume van $184 miljoen. De market cap is maar liefst $5.6 miljard, met een circulerende voorraad van 60.9 miljoen tokens.

U kunt AXS kopen op de meeste grote exchanges, waaronder Binance, Coinbase, FTX, KuCoin, Bitfinex, Gemini, Kraken, en meer.

Decentraland (MANA) – $510 miljoen

Een van mijn persoonlijke favorieten en een pionier in 3D Metaverse projecten is Decentraland (MANA), een 3D blockchain-gebaseerd virtueel platform dat een veelheid aan ervaringen mogelijk maakt, samen met een manier voor gebruikers om Land activa te kopen en te gelde te maken.

Decentraland is open voor het publiek sinds februari 2020 en is het langstlopende 3D Metaverse-project in crypto. Het enige andere project dat in de buurt komt van wat Decentraland biedt is The Sandbox.

Iedereen kan Decentraland bekijken door hun officiële website te bezoeken en verbinding te maken met behulp van MetaMask op Chrome. Zorg ervoor dat je wallet is ingesteld op de Ethereum chain, en veel plezier bij het verkennen!

Decentraland is nu al een van de hoogst gewaardeerde projecten op de markt, en aangezien meer en meer platformen op Decentraland worden gebouwd, kan MANA volgend jaar gemakkelijk in prijs verdubbelen of verdrievoudigen.

Op dit moment wordt MANA verhandeld tegen $3,26 met een 24-uurs handelsvolume van $518 miljoen. De marktkapitalisatie is $5,95 miljard, met een circulerende voorraad van 1,82 miljard tokens.

U kunt MANA kopen op de meeste grote exchanges, waaronder Binance, Coinbase, KuCoin, Kraken, FTX, Uniswap, en meer.

The Sandbox (SAND) – $1,1 miljard

Als het op één na hoogst gewaardeerde Metaverse project op de markt, na Decentraland, is er geen twijfel dat The Sandbox (SAND) een uitstekend potentieel heeft voor volgend jaar. Met hun Alpha seizoen één succesvol afgerond, maakt het team zich snel op voor een tweede Alpha seizoen.

The Sandbox is een op Ethereum gebaseerde 3D Metaverse, die gebruikers in staat stelt stukken land te kopen en te gelde te maken. Het biedt een gamified ervaring die quests, games en uitdagingen omvat om beloningen te verdienen. The Sandbox bevat ook het SAND token, dat wordt gebruikt als de native valuta op het platform.

Omdat The Sandbox een downloadbare client heeft, is de kwaliteit onverslaanbaar in vergelijking met andere Metaverse projecten. De beste manier om de wereld van The Sandbox te beschrijven is een Minecraft en Fortnite hybride.

Momenteel wordt SAND verhandeld op $5,82 met een 24-uurs handelsvolume van $1,1 miljard. De market cap is $5.3 miljard, met een circulerende voorraad van 919 miljoen tokens.

U kunt SAND kopen op de meeste grote exchanges, waaronder Binance, KuCoin, FTX, Uniswap, Kraken, Bitstamp, en meer.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!