Analyse

CEO Pantera Capital noemt 2 altcoins waar hij in 2022 bullish op is

De oprichter en CEO van digital asset investeringsfirma Pantera Capital, Dan Morehead, toont zich optimistisch over twee cryptocurrencies die in de top tien staan qua market cap.

Te beginnen met Polkadot (DOT), een platform dat is ontworpen om interoperabiliteit tussen verschillende blockchains mogelijk te maken. Morehead zegt in een CNBC-interview dat de 10e grootste cryptocurrency qua market cap zijn eerste gedecentraliseerde finance (DeFi) protocol zal lanceren in de eerste drie maanden van 2022.

Hij zei:

“Ik denk dat we allemaal tot de conclusie komen dat er in de toekomst niet slechts één blockchain zal zijn.

Er zullen misschien wel 10 of 20 zeer belangrijke blockchains zijn.

En dus zal Polkadot je helpen om waarde van de één naar de ander te verplaatsen.

En hun eerste DeFi protocollen gaan live in het eerste kwartaal, dus we zijn er erg enthousiast over.

… We zien zelfs dat bedrijven als Deutsche Telekom, Polkadot beginnen te gebruiken en een behoorlijk aantal ontwikkelaars bouwen er op. Dus we zien daar een enorme dynamiek.”

Iets meer dan een week geleden kondigde de Duitse telecommunicatiegigant Deutsche Telekom aan van plan te zijn om een Polkadot validator te worden. Een dochteronderneming van Deutsche Telekom heeft ook DOT-tokens gekocht.

De volgende stap is Terra (LUNA), een blockchain die stablecoins gebruikt om programmeerbare betalingen en de ontwikkeling van een open financiële infrastructuur mogelijk te maken. Volgens het hoofd van Pantera Capital is Terra een van de “meest veelbelovende munten” voor 2022.

Over Terra zei hij het volgende:

“Terra maakt het mogelijk om de algoritmische stablecoins te bouwen en ze hebben de derde meest waardevolle stablecoin UST er bovenop gebouwd. En het groeit in een zeer zeer snel tempo.

… Wij denken dat het een van de meest veelbelovende munten is voor het komende jaar.

Zoveel mensen zijn het net aan het ontdekken en beginnen het net te verhandelen. Het heeft een marktkapitalisatie van 31 miljard dollar, dus het heeft nog genoeg ruimte om te groeien.”

Terra staat op de negende plaats qua market cap en wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $87,63, een stijging van meer dan 13.000% sinds het begin van 2021.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN