Telegram groepen

FTX-CEO somt de drie grootste belemmeringen voor de crypto-markt op

Oprichter en CEO van de wereldwijde cryptocurrency-beurs FTX Sam Bankman-Fried heeft in een recente tweet drie dingen opgenoemd die de wijdverbreide acceptatie en groei van cryptocurrencies belemmeren.

Hij begon zijn betoog met aangeven dat de crypto-industrie duidelijkheid over de regelgeving nodig heeft om te gedijen in ontwikkelde economieën. Hij tweette het volgende:

“Nou, laten we beginnen met regulering. Het belangrijkste hier is om samen te werken aan manieren om de huidige lacunes in de regelgeving aan te pakken en tegelijkertijd de liquiditeit onshore te laten verplaatsen – naar de VS, en naar Europa en andere rechtsgebieden.”

Hij ging verder door dieper in te gaan op stablecoins. Hij gaf aan dat het regelgevingskader gericht moet zijn op het vergroten van transparantie en toegankelijkheid:

“Stablecoins zijn misschien wel het meest rechttoe rechtaan: creëer een op rapportage/transparantie/auditing gebaseerd raamwerk om ervoor te zorgen dat ze worden ondersteund zoals ze zeggen dat ze zijn. Dit zou 80% van de problemen oplossen, terwijl stablecoins onshore zouden kunnen gedijen.”

Hij vervolgde met:

“Daarbij is het belangrijk ervoor te zorgen dat een open netwerk kan groeien; als het netwerk zich beperkt tot bestaande banken, schiet het het grootste doel voorbij.”

Bankman-Fried erkende echter ook dat regelgeving voor de cryptomarkten en de uitgifte van tokens noodzakelijk is. Hij tweette hier het volgende over:

“Ten tweede zou er standaard toezicht op de markten moeten zijn, in een uniform regime dat vergelijkbare normen creëert voor spot, futures, enz. En ten derde, een op openbaarmaking, registratie en fraudebestrijding gebaseerd regime voor de uitgifte van tokens.”

Om de bredere acceptatie van crypto te verzekeren, zei de FTX-CEO dat de industrie zich moet concentreren op het bouwen van producten die gebruikers aanspreken en de producten direct beschikbaar en toegankelijk maken:

“Dit betekent langzaam, hard werken; het netwerk uitbouwen totdat het overgangspunten nadert waar genoeg handelaren en consumenten crypto gebruiken zodat betalingen en overmakingen beginnen te stromen. En hetzelfde geldt voor op blockchain gebaseerde social media en informatiestroom.”

Hij vervolgde met:

“Het aanboren van de bestaande gebruikersbasis van videogames kan enorm zijn: miljarden gebruikers en honderden miljarden dollars per jaar. Maar dit heeft alleen zin als het de virtuele werelden aantrekkelijker maakt, niet minder.”

En voegde hier aan toe:

“Het echte doel is hier om een ​​geweldige game te maken en NFT’s te integreren op een manier die de game beter maakt.”

Volgens Bankman-Fried zullen blockchains het aantal transacties dat ze per seconde kunnen verwerken, moeten blijven vergroten om proporties op “industriële schaal” te bereiken. Hij zei hier het volgende over:

“En ondertussen moeten netwerken blijven schalen. Ik lach altijd als een blockchain zegt dat ze al snel zijn. Geen enkele is het! Snel betekent miljoenen TPS. Er is er nog geen een.”

Hij sloot af met:

“Dus het belangrijkste is om een ​​concrete roadmap te hebben om op te schalen naar miljoenen TPS, en deze goed uit te voeren.

Er zijn dus enkele concrete dingen die het crypto-ecosysteem het komende jaar goed moet beheren. Maar meer in het algemeen is alles van belang.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN