Morgan Stanley

OpenDAO’s SOS Token crashes 64% sinds Kerstdag

De merkwaardige airdrop op kerstavond van OpenDAO’s SOS token heeft een negatieve wending genomen.

Na het raken van een all-time high van $0,00001108 een dag na de airdrop, is het ERC-20 token sindsdien 64% gezakt, volgens CoinGecko.

Het SOS token werd ge-airdropped aan elke crypto gebruiker die geld had uitgegeven op de huidige nr. 1 NFT marktplaats OpenSea. Tot nu toe zijn er meer dan 39 biljoen tokens geclaimd door gebruikers, bijna 80% van de som die was bestemd voor de airdrop.

De hoeveelheid SOS tokens die elke persoon verdiende was gebaseerd op de hoeveelheid geld die ze hadden uitgegeven op OpenSea. Dus als je gewoon een willekeurig 8-bit stukje digitale kunst kocht, was je aandeel klein. Als je echter investeerde in een CryptoPunk, was je SOS-rijk (althans op de piek van de prijs).

Vandaag de dag is het token ingestort, ondanks een reeks beursnoteringen en partnerschappen onderweg. Kort na de notering op OKEx, Huobi Global, en Gate, heeft het project een partnerschap gesloten met Treasureland, een cross-chain NFT platform. Die deal betekent dat NFTs op Treasureland kunnen worden gekocht met behulp van SOS en “50% van de $SOS transactiekosten zullen worden gegeven aan OpenDao voor $SOS NFT ecologische ontwikkeling,” volgens het marketingmateriaal.

Een ander NFT-gerelateerd platform genaamd X heeft zich ook aangemeld. De marktplaats tweette dat SOS kan worden gebruikt als betaling en als gebruikers hun SOS holdings inzetten, verdienen ze een kwart van de totale tokenvoorraad van X in de loop van vier jaar. X’s token moet nog worden gelanceerd.

De laatste samenwerking was met Shopping.io, een e-commerce brug die gebruikers in crypto laat betalen voor items gevonden op sites als Amazon, eBay, Walmart en andere retailers. SOS is nu een betalingsoptie bij het gebruik van deze brug.

Deze ontwikkelingen zijn niet genoeg geweest om SOS op een raketrit te houden – nog niet.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN