Ethereum koers

Twee altcoins naast Ethereum gaan in 2022 gigantische rendementen creëren aldus analist

Cryptocurrency handelaar Lark Davis rekent Ethereum (ETH) en twee altcoins tot zijn top investment picks voor 2022.

Davis vertelt zijn 475.000 YouTube-abonnees dat Ethereum en twee altcoins volgend jaar “goede rendementen voor beleggers” zullen opleveren.

In het geval van Ethereum zegt de crypto handelaar en analist dat de op een na grootste digitale asset naar market cap een vijf-cijferige prijs kan bereiken in 2022.

“Ik geloof dat Ethereum een vijfcijferige asset zal zijn en we zouden een Ethereum van $20.000 kunnen zien voordat deze cyclus eindelijk omrolt en sterft.”

Ethereum wordt op het moment van schrijven verhandeld op $4.083.

Volgens Davis helpen verschillende factoren de bullish case voor Ethereum:

“We hebben layer-two scaling oplossingen die exploderen voor Ethereum… We hebben de overgang naar proof of stake die eraan komt voor Ethereum. Dat is ongelooflijk groot. We gaan van proof of work, wat verschrikkelijk inefficiënt is, naar proof of stake, wat de economie van Ethereum fundamenteel zal veranderen…

Dan hebben we de drievoudige halvering. Dus als onderdeel van de overgang naar bewijs van inzet, zal er een 90% reductie zijn in de jaarlijkse uitstoot van nieuw gecreëerde Ethereum…

Ethereum gaat volgend jaar deflatoir worden. Het zal alleen maar naar beneden gaan. Binnen de komende, waarschijnlijk vijf tot tien jaar, zullen we weer onder de 100 miljoen Ethereum zitten.”

De voorraad Ethereum bedraagt momenteel 118,87 miljoen.

De volgende is Elrond (EGLD), een schaalbaar blockchain platform geschikt voor ondernemingen. De factoren die bijdragen aan Davis’ bullishness op Elrond zijn onder meer de groeiende activiteit op het blockchainplatform, geholpen door de lancering van producten zoals de Maiar decentralized exchange (DEX), die vergelijkbaar is met de op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde exchange Uniswap (UNI).

“Het komt eindelijk tot leven, wat volgens mij een zeer opwindende tijd en moment is voor Elrond. Dus we hebben eindelijk gezien dat ze hun Maiar-uitwisseling lanceren… een soort Uniswap van Elrond waar je nu USDC (USD Coin), het Elrond-token, kunt verhandelen…

We hebben ook exchange support van gecentraliseerde exchanges die beginnen te komen voor de standaard tokens van Elrond.”

Elrond wordt verhandeld op $267,73 op het moment van schrijven.

De volgende is Polygon (MATIC), een scale oplossing voor Ethereum ontworpen om de wijdverspreide adoptie van gedecentraliseerde apps mogelijk te maken. Davis zegt dat de factoren die hem bullish maken op Polygon het toegenomen gebruik en door groei geleide overnames zijn.

“Polygon gaat nu een klein beetje MATIC burnen. Op lange termijn is dat absoluut geweldig voor de prijs van Polygon. Zo gaan de gebruikers omhoog, sterker dan ooit, komen er nieuwe overnames en meer apps. Ik ben optimistisch over Polygon. Het gaat naar $10, gewoon een kwestie van wanneer.”

Polygon wordt op het moment van schrijven verhandeld op $2,61.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN