Cryptocurrency nieuws

Polygon lanceert nieuw fonds van $200 miljoen om Web 3.0 te ondersteunen

Polygon (MATIC) werkt samen met Alexis Ohanian, een van de medeoprichters van social media-gigant Reddit, om een ​​nieuw fonds van $200 miljoen te lanceren dat projecten ondersteunt op het snijvlak van social media en Web 3.0.

Het project zal samenwerken met de onderneming van Ohanian, Seven Seven Six, om het fonds te lanceren dat gebruikers wil machtigen via gaming- en social media-platforms, volgens een nieuwe aankondiging. Ohanian gaf aan dat hij hoopt dat de samenwerking zal helpen vorm te geven “hoe het nieuwe internet eruit ziet”. Hij ging verder met:

“We staan ​​nog in de begindagen van Web3 en de meest voor de hand liggende kansen liggen momenteel op het gebied van gaming en social media. Dit initiatief zal precies dat doen, met een focus op gaming-eigenschappen en social media-platforms die zijn gebouwd op de schaalbare infrastructuur van Polygon. We hebben al enkele van de beste productoprichters in onze portfolio zien bouwen op Polygon en ik ben verheugd dat Seven Seven Six en Polygon een grote rol gaan spelen bij het vormgeven van hoe het nieuwe internet eruitziet.”

De mede-oprichter van Polygon, Sandeep Naiwal, gaf op zijn beurt aan dat het fonds van meerdere miljoenen dollars zal helpen bij het creëren van een versie van internet die gebruikers aan het roer plaatst. Hij ging verder met:

“De afgelopen jaren is het besef doorgedrongen dat bedrijfsmodellen voor social media een diepgaande impact hebben op onze wereld. Met Web3 creëren gebruikers waarde, beheren ze het netwerk en plukken ze de vruchten. Dit is niet alleen een andere manier om lolcats online te delen, hoewel we daar dol op zijn. We zijn nieuwe high-fidelity-middelen aan het uitvinden om de cultuur zelf over te brengen.”

Het social media-platform waar Alexis Ohanian medeoprichter van is, Reddit, heeft tevens ook zijn plannen aangekondigd om blockchain-technologie verder te adopteren. Het gaf eerder deze maand namelijk aan dat het zijn Community Points-bèta uit gaat breiden, waardoor elke subreddit de mogelijkheid kan krijgen om zijn eigen token te maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN