Shiba Inu nieuws

Ethereum-whale koopt 4 biljoen Shiba Inu (SHIB) en 3 gaming-tokens

Het is wederom duidelijk geworden dat grote Ethereum-investeerders, ook wel bekend als Whales, momenteel veel interesse tonen in Shiba Inu (SHIB), volgens de cryptotracker WhaleStats.

Het platform voor whale observatie meldt dat de populaire op Ethereum (ETH) gebaseerde meme-cryptocurrency het meest verhandelde en “grootste hodling” -token is in de top 1.000 ETH-portefeuilles. Het gaf het volgende aan:

“Het lijkt erop dat whales echt honger hebben naar SHIB. Een ETH-whale heeft de afgelopen 24 uur 4 biljoen aan SHIB ($136 miljoen) toegevoegd. SHIB is de meest verhandelde en grootste hodling-token in de top 1000 ETH-portefeuilles.”

Zoals hierboven te lezen is, kocht een rijke portemonnee, het 79ste-rijkste Ethereum-adres, onlangs 4 biljoen SHIB ter waarde van meer dan $136 miljoen. Tevens kocht dezelfde portemonnee afgelopen maandag ook voor meer dan $76 miljoen aan MANA, de native token van het metaverse-project Decentraland.

De whale bezit ook meer dan $36 miljoen aan Gala (GALA) token. Gala is een gaming-project waar de spelers mede-eigenaar en exploitant zijn. Het stelt spelers in staat om hun in-game items te bezitten en de richting van de ontwikkeling van het spel te bepalen.

Tot slot is te zien dat de whale ook meer dan $28 miljoen aan ENJ bezit, de native token voor Enjin, een onderling verbonden, op blockchain gebaseerd gaming-platform met smart contract-mogelijkheden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN