Uniswap

Uniswap lanceert belangrijke updates om transactiekosten te verlagen

Uniswap Labs – de ontwikkelaars achter Uniswap (UNI), de grootste beurs op het gebied van DeFi – heeft een reeks belangrijke functies uitgebracht om de prijsstelling te verbeteren en de gaskosten van swaps te optimaliseren.

Het bedrijf kondigde aan dat het een bijgewerkte versie van Auto Router uitgebracht heeft, die handelsprijzen in grotere mate verhoogt door transacties over zowel Uniswap v2- als v3-pools te routeren. Hiermee kunnen gebruikers de werkelijke kosten van een swap in realtime rechtstreeks vanuit de app-interface volgen. Naast het optimaliseren van de gaskosten, vindt de nieuwe update ook de beste prijs voor alle Uniswap-protocollen.

Sinds de lancering van Auto Router drie maanden geleden, onthulde Uniswap Labs dat het een “grote overwinning” was voor de v3-gebruikers. Volgens de analyse van het platform vebetert Auto Router de prijzen voor 13,97% van alle transacties en 36,84% van de transacties tussen de tien grootste tokens in termen van totaal vergrendelde waarde (TVL). De nieuwe update zal echter moeten zorgen voor een nog grotere kostenbesparing bij gebruikers.

Een andere belangrijke ontwikkeling die met de update gepaard ging, was dat Auto Router zowel Optimistic Ethereum als Arbitrum ondersteunde. De veranderingen zijn bedoeld om een ​​algehele kosteneffectieve handelservaring te bieden met behulp van efficiënte handelsprijzen in combinatie met de lage gaskosten van een layer-2-netwerk.

Bovendien zal de Uniswap-app nu een schatting van de gasvergoeding in USD geven, voordat een swap wordt ingediend. Met behulp van gasschattingen stelt de app ook automatisch slippage in op basis van de verwachte gaskosten van handelaren en de handelsomvang.

Ondanks de opkomst van verschillende platforms in de gedecentraliseerde economie, blijft Uniswap genieten van zijn positie als marktleider op het gebied van DEXes. Volgens de laatste grafiek samengesteld door Dune Analytics is het aandeel van Uniswap in de DEX-markt 78%, gevolgd door zijn rivaal SushiSwap met een aandeel van 8%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN