Smart Sight Innovation

MG Motor eerste Indiase autofabrikant die zijn NFT’s lanceert

MG Motor, Indiase autofabrikant, heeft de lancering van haar niet-fungibele token (NFT) aangekondigd.

Bovendien onthulde het bedrijf dat het zal beginnen met de verkoop van een totaal van 1111 eenheden van digitale creatives – de kunst die GIF’s en statische afbeeldingen omvat, zal worden geveild en het zal beginnen met de verkoop van de NFT-collectie vanaf 28 december 2021.

MG Motor India Chief Commercial Officer Gaurav Gupta zei:

“Met dit nieuwe initiatief zetten we een stap in de richting van socialisatie met de NFT-teams. Het is de bedoeling om MG-eigenaars, fans, leden van de MGCC en de bredere gemeenschap samen te brengen om de onbetaalbare digitale ontwerpen in hun vele vormen te vieren en te bezitten.”

Bovendien zullen de MG’s NFT’s worden onderverdeeld in vier divisies. Deze omvatten Collectibles, Community & Diversity, Collaborative Art, en CaaP (Car-as-a-Platform). Meer nog, het MG beweert ook dat zijn NFT’s de toekomst van collaboratieve technologie zullen zijn. Gupta voegde er nog aan toe dat de opbrengst van de eerste veiling bestemd is voor de ondersteuning van onderwijs voor meisjes in het kader van het MG Sewa programma.

MG Motor India zal in de NFT-ruimte stappen via het NgageN-platform van KoineArth. Volgens de regelgeving van de overheid zullen transacties niet plaatsvinden in cryptocurrencies, maar via fiat Indiase roepies.

KoineArth-oprichter Prafull Chandra zei:

“Onze samenwerking met MG Motor op zijn eerste reis naar de NFT is een spannend moment voor ons. Bij KoineArth zijn we toegewijd aan het creëren van tijdloze erfenissen voor de meest iconische merken door middel van vertrouwde NFT’s.”

Bovendien voegde Chandra eraan toe dat hun portfolio met MG INR-gerelateerd zal zijn en ook GST-klacht, wat een uniek certificaat van authenticatie is voor kopers die gebruikmaken van de blockchain-technologie. In feite voegt hij eraan toe ‘We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met het merk en voortbouwen op het momentum van NFT’.

Met name verschillende merken zoals Budweiser, Pepsi, Coca-Cola, Burger King, en McDonald’s NFT’s hebben exclusives gelanceerd om gelijke tred te houden met de toenemende interesse van gebruikers in digitale verzamelobjecten.

Bovendien hebben veel Bollywood beroemdheden in India zoals Amitabh Bachchan, Rajinikanth, cricketspeler Sunil Gavaskar, en vele anderen NFT’s gelanceerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN