Blockchain

Deze projecten omtrent digitaal vastgoed moet je in de gaten houden, aldus Coin Bureau

We hebben de laatste tijd al veel geschreven over de metaverse en NFT’s. Nu is het echter zo dat er verschillende ondergewaardeerde cryptocurrencies zijn die zich concentreren op virtuele vastgoedobjecten. In een recente video van Coin Bureau werden er vijf van deze projecten geïdentifeerd. We hebben hieronder een samenvatting uiteengezet van de video.

In een nieuwe video vertelde pseudoniem analist Guy zijn 1,7 miljoen YouTube-abonnees dat Axie Infinity (AXS), een op blockchain gebaseerde play-to-earn-game waarin gebruikers virtueel onroerend goed en wezens kunnen verzamelen, als eerste op zijn lijst staat vanwege zijn historische waarde. Hij zei het volgende:

“Als het gaat om het landecosysteem van Axie Infinity, bezit het weliswaar niet de esthetische aantrekkingskracht van veel van de nieuwere metaverse projecten die er nu zijn. Maar het moet in mijn ogen een top-vijf-positie innemen, simpelweg vanwege zijn historische waarde als aantoonbaar een van de vroegste uitingen van in-game onroerend goed.”

Vervolgens bracht Guy Decentraland (MANA) ter sprake, een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde virtual reality-wereld met meer dan 90.000 percelen digitaal onroerend goed, waarmee gebruikers evenementen zoals concerten en feesten op hun land kunnen organiseren. Volgens Guy zijn de objecten van de wereld momenteel uitverkocht:

“Decentraland is in eerste instantie ontstaan ​​met meer dan 90.000 eenheden die allemaal zijn aangekocht tijdens de eerste Decentraland-veiling. Hoewel dit aantal momenteel beperkt is, zou het in de toekomst heel goed kunnen worden verhoogd door de DAO [gedecentraliseerde autonome organisatie] door middel van stemmen in de gemeenschap.”

Guy gaat vervolgens verder naar de andere bekende metaverse The Sandbox (SAND), een aanpasbare virtuele wereld waar spelers hun digitale vastgoedactiva kunnen bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen. Hij zei het volgende:

“Gebruikers kunnen land gebruiken om digitale ervaringen zoals games of 3D-diorama’s op te bouwen of ze zelfs te vullen met activatokens om hun metaverse onroerend goed aan te passen en te verrijken.”

Als laatste haalt Guy Bit.Country (NUUM) en Aavegotchi (GHST) aan, twee minder bekende metaverse projecten rond virtuele percelen.

Bit.Country is een applicatieframework en door substraat aangedreven blockchain voor door gebruikers gegenereerde metaverses en games. Volgens Guy won Bit.Country onlangs een parachain-slot in het Kusama-ecosysteem, waarmee meer dan $100 miljoen werd vastgelegd.

Aaevegotchi is op zijn beurt een crypto-verzamelspel gebouwd op Ethereum waar deelnemers speelbare NFT-avatarpersonages kunnen kopen en laten groeien die worden gebruikt om de wereld te verkennen. Volgens Guy onderscheidt het project zich door zijn geavanceerde technologie:

“Als het gaat om het [Aaevegotchi-universum], vind ik de landstructuur nogal aantrekkelijk omdat het een van de meest geavanceerde iteraties van NFT-technologie bevat, zoals DeFi [decentralized finance] NFT of nog beter, NFT-Fi [ non-fungible symbolische finance].”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN