Altcoin nieuws

Wat zijn de volgende stappen voor BTC, ETH en MATIC?

De populaire cryptocurrency-analist en -handelaar – bekend als Credible Crypto op Twitter met ruim 281.500 volgers – heeft in een reeks recentelijk geplaatste tweets prijsdoelen vastgesteld voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC), na de recente onzekerheid op de cryptocurrency-markt.

Kijkend naar Bitcoin, gaf de analist aan dat hij denkt dat BTC het ergste deel van de recente uitverkoop heeft overleefd en waarschijnlijk binnenkort weer $50.000 zal overschrijden. Hij tweette het volgende:

“Ik denk dat we nog geen nieuwe dieptepunten zien. Verwacht binnenkort verlichting tot halverwege de 50k. We hebben zowel onze lokale dieptepunten weggeveegd en orders worden ingevuld op grote beurzen in de range van 45-47k.”

Credible Crypto keek vervolgens hoe het toonaangevende smart contract-platform Ethereum het opneemt tegen Bitcoin om te meten hoe de bredere altcoin-markt het verder zal doen. Hij zei dat een doorbraak boven het niveau van 0,070 tot 0,080 in het ETH/BTC-handelspaar veel goeds zou voorspellen voor altcoins:

“Velen vragen of ik nog steeds optimistisch ben over alts – er is niets veranderd, maar je moet begrijpen dat het [niveau] dat we hebben teruggewonnen een MAANDELIJKS niveau is. Intra-maand kunnen we beneden wicken, net zoals we in de maanden daarvoor naar boven gegaan zijn. Alts zullen de komende weken misschien een daling zien, maar HTF [hoog tijdsbestek] blijft bullish boven GROEN.”

Vervolgens ging de analist door naar de layer-2-schaaloplossing voor Ethereum, Polygon (MATIC). Om deze munt te analyseren haalde de pseudonieme analist een tweet van 6 december erbij, terwijl de altcoin een wilde rit van prijsschommelingen doorgemaakt heeft. Hij tweette het onderstaande:

“Ik noem deze ‘Fearmonger Part 2’. Ons herstel eindigde met weer een bearish SFP [swing failure pattern] van de hoogtepunten. Liquiditeit jagen alvorens een nieuwe poging te doen voor $1,35 imo.”

Een swing failure-patroon is een omkering die kan worden geïnterpreteerd als een koop- of verkoopsignaal. In een opwaartse trend zien we een reeks opeenvolgende hogere toppen en hogere bodems, maar er komt een moment dat de prijs er niet in slaagt een nieuw hoogtepunt te bereiken. In een neerwaartse trend slagen de prijzen er niet in om een ​​nieuw dieptepunt te bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN