Bitcoin nieuws

Binance CEO: “Verkoop uw Bitcoin niet te goedkoop”

Changpeng Zhao, CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance, vestigde de aandacht van gebruikers op MicroStrategy’s methoden om BTC goedkoop in te kopen. Zhao’s opmerkingen suggereerden dat Saylor profiteerde van de paniek van beleggers toen hij besloot om de dip te kopen. Hij tweette het volgende:

“Verkoop uw Bitcoin niet te goedkoop aan Saylor. Hij koopt altijd als jij in paniek verkoopt.”

De CEO van de softwaregigant besloot op deze opmerking van CZ te reageren met het volgende:

“Elke Bitcoin verdient een goed huis.”

De humoristische uitwisseling tussen de twee CEO’s komt voort uit de recente Bitcoin-aankopen van MicroStrategy. Het softwarebedrijf bezit momenteel meer dan 122.473 BTC na het verzamelen van meer dan 9.000 BTC in het laatste kwartaal. Tijdens de laatste prijsdaling merkte Michael Saylor op dat het bedrijf 1.434 Bitcoins kocht tegen een gemiddelde prijs van $57.477 voor $82,4 miljoen.

De recente dip komt dan ook voornamelijk door beleggers die in paniek zijn geraakt door macro-economische trends zoals de Omicron-variant van de COVID-19. De prijs daalde met meer dan 30% sinds het vorige maand een recordhoogte van bijna $69k wist te bereiken en hier wisten slimme beleggers van te profiteren door bij te kopen.

Saylor is een uitgesproken Bitcoin-maximalist

Michael Saylor is ontegensprekelijk de grootste liefhebber van Bitcoin met zijn capriolen om de activaklasse bij elke gelegenheid te promoten. De CEO heeft zijn woorden consequent ondersteund met acties door de activa te verzamelen via zijn bedrijf, MicroStrategy. Hij zei het volgende hierover op Twitter:

“Bitcoin is een zwerm cyberhorzels die de godin van de wijsheid dienen, zich voeden met het vuur van de waarheid en exponentieel steeds slimmer, sneller en sterker worden achter een muur van gecodeerde energie.”

Dit is natuurlijk een mooie beschrijving van de koningsmunt, echter had Saylor er nog één die hij met zijn volgers besloot te delen:

“Bitcoin is een bank in de cyberspace, gerund door onvergankelijke software, die een wereldwijde, betaalbare, eenvoudige en veilige spaarrekening biedt aan miljarden mensen die niet de mogelijkheid of wens hebben om hun eigen hedgefonds te runnen.”

Zijn passie voor BTC is overgeslagen op duizenden van zijn volgers en MicroStrategy-investeerders lijken tevreden te zijn nu de Bitcoin-activiteiten van het bedrijf zijn vruchten lijken af ​​te werpen. De 122.478 Bitcoins van Microstrategy werden verworven voor $3,66 miljard, tegen een gemiddelde prijs van $29.861. Met prijzen rond de $50k, is de waarde van de Bitcoin-voorraad van MicroStrategy momenteel dan $6 miljard.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN