Terra’s LUNA behoort tot de top tien cryptocurrencies met een scherpe 32% bounce back

Na een grootschalige correctie en bloedbad vroeg in de morgen van 4 december, vertoonde de cryptomarkt al snel tekenen van herstel. Het snelste herstel was echter te zien bij de native cryptocurrency LUNA van Terraform Labs.

Op het moment van schrijven was de handelsprijs van LUNA 36% gestegen, met een prijs van $75,89 en een marktkapitalisatie van 27,8 miljard Amerikaanse dollar. Dit hielp LUNA om de top tien van cryptocurrency-ranglijsten te betreden en wist de plek van de de top tien meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) in te nemen.

De afgelopen weken heeft cryptocurrency LUNA beter gepresteerd dan Bitcoin (BTC). Op de wekelijkse grafiek is het meer dan 64% gestegen ten opzichte van Bitcoin.

Zoals gemeld door CoinGape, is de prijsstijging van LUNA te wijten aan het toenemende gebruik van LUNA-tokens in gedecentraliseerde financiële (DeFi) applicaties. Bovendien is er een golf van ontwikkelingsactiviteiten op de Terra-blockchain geweest.

Terra’s groei in DeFi

Terra-blockchain wordt geleidelijk een van de meest populaire platforms op het gebied van gedecentraliseerde financiën (DeFi). Het Terra-protocol is gewijd aan een algoritme dat wordt gebruikt om een ​​stabiele valuta te implementeren die is gekoppeld aan een fiat valuta die nuttig is in een gedecentraliseerd financieel (DeFi) ecosysteem. Het DeFi-ecosysteem van Terra omvat populaire toepassingen zoals Pylon, Mirror en Anchor.

Bovendien, zoals uitgelegd door DeFi Llama, is Terra de op twee na grootste blockchain in Total Value Locked (TVL). In combinatie met de prijs van Terra (LUNA), heeft de totale waarde op het platform een ​​recordhoogte van 13,86 miljard Amerikaanse dollar bereikt. Wat TVL betreft, staat Terra momenteel op de derde plaats, achter Ethereum (ETH) en Solana (SOL)

Zoals de populaire cryptojournalist WuBlockchain uitlegde:

“Volgens DeFi Llama blijft TVL op de Terra nieuwe hoogtepunten bereiken en overtreft Avalanche naar de derde plaats. In de afgelopen 7 dagen is Terra-TVL met 42,9% gegroeid. Terra’s token LUNA herstelde ook snel van de daling en zette een nieuw hoogtepunt.”

Bron: DeFiLlama

Deze laten duidelijk zien dat het project de dominante kracht op het gebied van DeFi aan het worden is. Het zal interessant zijn om te zien of het meer winst kan maken en Solana kan overtreffen in termen van marktwaarde.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!