Dogecoin

‘Wolf of Wall Street’ Jordan Belfort brandt $DOGE en $SHIB af

De beruchte handelaar Jordan Belfort staat bekend als de “Wolf of Wall Street” Hij veracht “illegale munten” zoals de meme-cryptocurrencies Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

In een interview met The Sun verklaarde Belfort dat Dogecoin en Shiba Inu “geen waarde of nut hebben”, maar worden gebruikt als handelsinstrumenten voor speculanten. Belfort, die beweert een fan te zijn van blockchain-technologie, waarschuwt investeerders om geen geld in meme-cryptocurrencies te steken.

Belfort gaf commentaar op de enorme populariteit van Dogecoin en Shiba Inu, waarbij Shiba Inu dit jaar een van de meest winstgevende crypto-activa is. De bekende investeerder zei dat sommige van deze projecten alleen bedoeld zijn om geld van handelaren af ​​te persen. Hij vertelde The Sun het volgende:

“Ik ben een fan van blockchain, maar er is veel onzin, veel shit-munten die geen doel dienen en er alleen zijn om mensen van hun geld te scheiden.”

Belfort legde uit dat meme-cryptocurrencies draaien om het verhaal van gewone handelaren die “miljoenen en miljarden” verdienen, maar het vermeldt niet de verhalen van duizenden andere investeerders die geld verliezen aan deze projecten. Hij zei tevens dat Shiba Inu en Dogecoin geen “juiste investeringen” zijn, en ging verder met:

“Mensen profiteren van een niet-gereguleerde markt en creëren s**t-munten die geen waarde hebben en geen nut hebben.”

Belfort dringt erop aan dat bepaalde munt-ontwikkelaars de gevangenis ingaan voor het creëren van illegale financiële instrumenten. Hij benadrukte verschillende munten die hij problematisch vond en beweerde dat hun makers “duidelijk illegale dingen” zeiden om hun project te promoten.

The Wolf of Wall Street zei verder dat overheidsingrijpen in de cryptomarkt gunstig is voor Bitcoin en Ethereum, en illegale projecten hebben de industrie een slechte reputatie bezorgd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN