Overstock Bitcoin

Eric Adams bezoekt BTC Mogul Brock Pierce

Eric Adams – de gekozen burgemeester van New York City – krijgt wat pushback nadat hij naar verluidt in de privéjet van miljardair Brock Pierce heeft gevlogen, een voormalige jeugdacteur verscheen in projecten als ‘First Kid’ en ‘The Mighty Ducks’.

Nadat hij als kindster bekend geworden is, stond Brock Pierce echter de laatste jaren bekend door meerdere Bitcoin-gerelateerde rollen en stelde hij zichzelf zelfs kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2020. Er wordt gezegd dat hij zelfs tot 50.000 stemmen wist te bemachtigen.

Heeft Adams iets te verbergen?

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet zo erg lijkt, denken sommige mensen dat Adams niet helemaal eerlijk is over de reisvoorwaarden of kosten. Adams beweerde bijvoorbeeld dat hij zijn geld gebruikte om naar Puerto Rico te vliegen, waar Brock is. Een vertegenwoordiger van Adams zei dat hoewel hij op het moment van schrijven geen ontvangstbewijs of bevestiging van reiskosten had verstrekt, hij de commerciële vlucht terug naar huis op eigen kosten betaalde.

Desalniettemin beweerde Adams dat deze reis werd voltooid door ‘zijn dollars, zijn dubbeltje en zijn tijd’. Er wordt aangenomen dat Adams in Puerto Rico Bullock en zijn partner Tracy Collins ontmoette en met hen en de gouverneur van het eiland, Pedro Pierluisi, dineerde. Naar verluidt heeft Bullock bijgedragen aan de politieke campagne van Adam en ging hij met hem naar een feest in New York op de avond dat hij de politieke campagne won.

Adams legde aan verslaggevers uit:

“Voordat de vraag wordt gesteld, heb ik mijn eigen weg betaald. Ik heb geleerd dat de beste manier om mensen te vertellen dat ze zich met hun zaken moeten bemoeien, is door uit je zak te komen en je eigen cheque te innen, dus ik ben hier in mijn eigen tijd. Het is op mijn dollar, mijn dubbeltje en mijn tijd.”

In reactie op het nieuws rondom Adams, vermeldde Pierce in een verklaring:

“Ik geef geen commentaar op Erics zaken. Ik heb geen rol in zijn administratie.”

Adams en cryptocurrencies

Adams heeft de reputatie een groot voorstander van Bitcoin (BTC) te zijn. Hij had onlangs een aantal interessante online discussies met de burgemeester van Miami, Francis Suarez, die eerder had verklaard dat hij een salaris in Bitcoin kon krijgen. Adams stemde er toen mee in dat hij bereid was zijn eerste drie salarissen als burgemeester van BTC te accepteren.

Hij bleef ruzie maken en kondigde aan dat Miami’s dagen als technologie-hub geteld waren en dat het nu de beurt was aan New York om het belangrijkste coderingscentrum in de Verenigde Staten over te nemen. Hij verklaarde ook dat hij hoopt cryptocurrency en blockchain te leren op openbare scholen, zodat kinderen kunnen worden voorbereid op wat hij denkt dat betalingen in de toekomst zullen zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN