Metaverse nieuws

Dit zijn de top 3 metaverse altcoins volgens Coin Bureau

De presentator van het populaire cryptokanaal Coin Bureau, ook bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven welke metaverse altcoins beleggers nauwlettend in de gaten moeten houden. In de video sprak hij over drie metaverse-projecten waarvan hij denkt dat ze op lange termijn succes zullen hebben, te beginnen met Axie Infinity (AXS).

Guy begon met aangeven dat AXS de trend van spelen om te verdienen al maanden voor iemand anders begon, en het bloeit ondanks zijn primitieve esthetiek. Hij zei het volgende:

“Ik moet toegeven dat Axie niet veel is om naar te kijken… in feite draait het voornamelijk om Pokemon-geïnspireerde personages die vechten en broeden in een eenvoudig strategiespel.

Dit NFT-spel is nogal simplistisch, maar het heeft tot nu toe alleen al op OpenSea ongeveer 27.500 ETH aan handelsvolume gegenereerd en telt meer dan 30.000 actieve handelaren.

De kern van het succes van Axie komt voort uit het feit dat het gebruikers de mogelijkheid geeft om te verdienen tijdens het spelen van het spel, een revolutionaire economische vooruitgang.”

Vervolgens wendde Guy zich tot The Sandbox (SAND), een op blockchain gebaseerde virtuele wereld waar deelnemers digitale activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen, zoals non-fungible tokens (NFT’s) en virtuele percelen.

Oorspronkelijk een mobiele 2D-game, werd The Sandbox omgezet in een 3D-metaverse gebouwd op Ethereum (ETH). Volgens Guy onderscheidt het platform zich door zijn unieke kijk op virtueel onroerend goed. Hij zei:

“Wat ik vooral aantrekkelijk vind aan The Sandbox, is de virtuele landbasis metaverse. Landen zijn stukjes digitaal onroerend goed binnen The Sandbox metaverse die spelers kunnen kopen om ervaringen op te bouwen. Dit betekent in wezen dat spelers hun land kunnen bevolken met in-game activa om authentieke spelervaringen te creëren.

Het belangrijkste om hier op te merken is dat elk land wordt geclassificeerd en in de keten wordt opgeslagen als een NFT op de Ethereum-blockchain, waardoor het land verhandelbaar en volledig aanpasbaar is.”

Ten slotte richtte Guy zich op Netvrk (NTVRK), een sociale virtuele wereld waarmee gebruikers verschillende soorten NFT’s kunnen maken en passieve inkomsten kunnen genereren door hun eigendom te verkopen of te leasen. Bovendien kunnen gebruikers “prime” onroerend goed kopen met tokens. Hij sloot af met:

“Dit metaverse project stelt gebruikers bovendien in staat activa te kopen binnen het virtuele domein, waaronder gebouwen, kantoren, voertuigen en huizen, en alles wat je maar kunt bedenken.

Stel je nu eens voor dat je de tokens van het platform kunt gebruiken om land te kopen op toplocaties voor onroerend goed, zoals een schattige studioloft met uitzicht op het strand van een penthouse in het hart van de stad. Met Netvrk is dit allemaal heel goed mogelijk.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN