Windmill (WMT) – Een project dat bijdraagt aan een groenere wereld

Windmill (WMT) staat momenteel in de Fairlaunch (Voorverkoop) op Pinksale, en zal 4 december 2021 op PancakeSwap gelanceerd worden. Maar wat is Windmill (WMT) nou eigenlijk? Dat gaan we (in het kort) in dit artikel uitleggen.

De start

WMT is na 7 maanden ontwikkelen en onderzoek in de voorverkoop gezet. Met een volledig gedoxxed team en een breed scala aan utilities, zou Windmill zomaar ineens de volgende 100x munt kunnen worden. Windmill heeft als doel, de wereld groener maken met elke transactie en daarnaast is Windmill gedecentraliseerd en community gericht.

Initiatiefnemers

Windmill is opgericht door Christiaan Groenewegen (Nederland, Rotterdam) en Kyle Ledlie (Verenigde Staten, Louisiana), ondersteund door een nog altijd groeiend team. Door de grote hoeveelheid scamcoins/tokens en onnozele tokens die niets bijdragen aan het cryptosysteem, zijn zij op het plan gekomen om een crypto-project op te zetten die een positieve bijdrage levert voor de wereld en zijn houders. Dit is samengesmolten tot Windmill.

Eco-Market

De grootste focus bij Windmill ligt bij de Eco-Market; een soort Ebay/Amazon, waar kopers en verkopers samen komen en Eco-vriendelijke producten kunnen kopen met BUSD. Dit is één van de eerste platformen die via blockchain een marktplaats ontwikkelt die puur en alleen draait op cryptocurrencies.

Dividend

Misschien wel het meest Interessante onderdeel van Windmill is de dividend uitkering/staking rewards. Alle holders van Windmill zullen automatisch dagelijks dividend ontvangen in de vorm van BUSD. De hoeveelheid BUSD is afhankelijk van het percentage aan Windmill tokens die u vasthoudt en de hoogste van het volume. Hoe hoger het volume is, hoe meer dividend uitgekeerd zal worden.

Het planten van bomen

Zoals gezegd is Windmill het meest Eco-vriendelijke project in de crypto wereld, dit is omdat zij bij elke transactie bomen planten. Dit zorgt voor een groenere aarde en een duurzamer project. Hierdoor draagt Windmill op zijn beurt bij aan een betere en groenere wereld. De bomen worden geplant door onze officiële partner GrowMyTree.

Heb je door dit artikel interesse gekregen in het project en haar token? Dan kan je WMT nu kopen op Pinksale! Mocht je echter eerst meer informatie willen over het innovatieve project? Dan raden wij jullie aan om de website te bekijken.

Mail: Info@windmilltoken.com
WhatsApp: +31 6 33 336 239

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.