Cardano

Cardano koers moet dit niveau vasthouden, aldus analist

Een veel gevolgde cryptostrateeg en -handelaar, met ruim 240.000 abonnees op YouTube, benadrukte in een recente video dat Cardano (ADA) nog steeds in een macro-bullish trend zit, ondanks de enorme daling sinds zijn hoogste punt ooit. Jason Pizzino benadrukte tevens een cruciaal niveau dat ADA moet aanhouden om zijn bullish marktstructuur te behouden. Hij gaf het volgende aan:

“De algemene trend op dit moment is nog steeds een grote bullmarkt. Ik zou dat waarschijnlijk geen bullmarkt meer noemen als we de dieptepunten op ongeveer $0,90 tot een dollar zouden breken, maar op dit moment is deze week boven de 50% [Fibonacci-niveau] gesloten, dus het is nog steeds behoorlijk sterk. [Het handelt tegen] $1,60 en de 50% is $1,59, dus dat is ook $0,01 hierboven, dus slechts kleine subtiele tekens daar. “

Pizzino voegde eraan toe dat de sterke daling van de Cardano koers deze maand erop wijst dat het einde van ADA’s correctieperiode van meerdere maanden in zicht is. Hij zei het volgende:

“Je kunt zien hoeveel, hoe snel het begint te vallen tegen het einde. En vanaf dit punt zeg ik ‘mogelijk’ het einde. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het zo is, maar het komt vrij vaak voor dat je een zeer scherpe beweging krijgt tegen het einde van de neerwaartse trend en dan een omkering. Ik zie nog geen ommekeer, maar het eerste teken is er voor mij dat de markt een scherpere wending heeft genomen.”

Als we zelf naar de grafieken kijken, dan kunnen we zien dat de ADA koers momenteel onder $1,65 handelt en op de 4-uur-grafiek ook onder de 55 eenvoudige voortschrijdend gemiddelde (EMA). Er wordt een dieptepunt gevormd in de buurt van $1,41 en de prijs consolideert nu de verliezen. Een onmiddellijke weerstand aan de bovenkant ligt in de buurt van het niveau van $1,65. Het ligt tevens dicht bij het 23,6% Fib-retracementniveau van de neerwaartse beweging van de swing high van $1,95 naar $1,41 low.

Er vormt zich ook een belangrijke bearish trendlijn met een weerstand van bijna $1,65 op de 4-uur-grafiek. De volgende grote weerstand ligt in de buurt van het niveau van $1,75. Het bevindt zich in de buurt van het 61,8% Fib-retracementniveau van de neerwaartse beweging van de swing high van $1,95 naar $1,41 low.

Een duidelijke breuk boven de trendlijnweerstand en $1,75 zou de prijs naar het niveau van $2,00 kunnen pompen en dit kan weer voor een reactie zorgen die de prijs naar $2,20 duwt. Aan de andere kant is een onmiddellijke ondersteuning in de buurt van het niveau van $1,55. De eerste grote ondersteuning is bijna $1,50. Meer verliezen kunnen de prijs naar het niveau van $1,40 leiden, waar de bears op korte termijn sterker kunnen worden. Het is dus nog even afwachten of de bears of de bulls de controle over gaan nemen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN