MoonLift Capital DEX

MoonLift Capital heeft grootse plannen in de DeFi-markt

MoonLift Capital, de officiële rebranding van het BSC-project Moonlift, heeft aangekondigd dat het een gedecentraliseerde cryptocurrency-beurs gaat lanceren. Daarnaast zal het project ook de functie van cross chain incubator op zich nemen. Waardoor het projecten mee gaat helpen om zich verder te ontwikkelen. Hierdoor kan MoonLift Capital een belangrijke wereldwijde speler worden in de DeFi-markt.

Wat is MoonLift Capital – MLTPx?

MoonLift Capital is een door de gemeenschap gestuurd protocol dat gebruikers een passief inkomen wil aanbieden door een gedecentraliseerde exchange (DEX) met stakingpool, launchpad en NFT-marktplaats te bieden. Op deze manier stelt het zijn eigen netwerk ter beschikking aan opkomende projecten en kan het marktbewustzijn verhogen. MoonLift kan rekenen op de steun van duizenden leden, actief op Twitter en Telegram, en biedt het hen een eerlijke kans om deel te nemen aan DeFi.

In het kort:

MoonLift Capital bestaat uit meer dan alleen het swappen van tokens of het voorzien van liquiditeit voor deze swaps. Op de versie 2.0 (V2) DEX zal een token launchpad, NFT-marktplaats en MLTPx staking-plek worden gecreëerd. Deze functies maken de DEX de perfecte plaats om de geïncubeerde projecten te ondersteunen.

Samengevat zal men op de V2 DEX – MoonLift Capital het volgende kunnen;

 • Eigen unieke swaps ontwerpen
 • MTLPx kunnen staken
 • NFT-marktplaats betreden
 • Investeren in IDO’s

Het team

De oprichters van MoonLift Capital hebben hun naam en reputatie aan het project gevestigd. Dit doen ze bewust om een ​​open en transparante sfeer te creëren en extra vertrouwen te wekken bij investeerders.

MoonLift Capital werd opgericht door Logino Dujardin, de voormalige CEO van DeFi project Safe Haven. Medeoprichters zijn Richie Fallclis, die met een aantal jaren ervaring actief was bij het team van cryptocurrency exchange Oceanex en video’s met community building. Ook Jordi Murset sluit aan, die ervaring heeft in de front-end ontwikkeling en dus een goede kijk heeft op mogelijke verbeteringen van de user interface (UI).

Roadmap

De roadmap van het project wordt zonder tijdschema weergegeven. In de verre toekomst zal MoonLift Capital uitbreiden naar het ontwikkelen van een marktplaats en token launchpad.

Samenwerkingen

MoonLift Capital kan rekenen op de steun van partners en adviseurs. Waaronder één van de grootste partners, de DeFi start-up guide Launchzone is. Moonlift Capital zal als cross chain incubator nieuwe projecten kunnen verbinden met Launchzone en hun zo een bevoordeelde positie bieden op het houden van hun token launch – IDO.

Maar ook groot nieuws is het partnerschap met BSC news. Hét nieuwsplatform van alle nieuwe ontwikkelingen op de Binance Smart Chain met een reikwijdte van miljoenen volgers. Wat interessant kan zijn voor de marketing van Moonlift Capital en dat van zijn projecten. Verder ging Moonlift Capital een partnerschap aan met het Amerikaanse bedrijf Midgard Technologies LLC. Eén van de grootste blockchain ontwikkelings- en beveiligingsbedrijven dat zal meewerken aan de bouw van de onderliggende infrastructuur. Daarnaast neemt MoonLift Capital twee experts in dienst die het project zullen helpen als adviseurs.

Amy Adoniz, lid van Best Buy’s Customer Centricity-team, zal het project helpen met klantonderzoek te voeren op vlak van NFT’s. Mike Parra zal met zijn 36 jaar ervaring bij enkele grote spelers in de logistiek en transportindustrie hulp bieden door connecties te leggen voor MoonLift Capital.

Door deze ontwikkeling in partnerschappen zal MoonLift Kapitaal meer gecombineerd worden met grote invloedrijke kunnen zijn.

Whitepaper

Voor een gedetailleerde uitleg van de werking van het MoonLift-protocol sturen we u graag door naar de whitepaper op de officiële site van MoonLift Capital. Belangrijk om te vermelden is echter dat het protocol zowel werd geaudit door Certik als Hacken.

De MLPx-token

De MLTPx-token heeft de tokenstandaard BEP-20. In de nabije toekomst zal het token ook worden op meerdere blockchains. Op deze manier kan het bereik vergroten en kunnen gebruikers profiteren van nog lagere gasfees.

Tokenomics

De tokenomics van het Moonlift Protocol werden ontworpen zodat de lange termijn token houders beloond worden. Zo zullen MLTPX token houders het recht hebben op een plek op private sales.

Ook zal er een vergoeding worden berekend op elke transactie die via de MoonLift wordt uitgevoerd (0,2%). Deze ligt nog lager dan de vergoeding op Pancake Swap (0,25%). Deze vergoeding uiteindelijk zijn weg terug naar het protocol op de volgende drie manieren:

 • 0,05% gaat terug naar MLTPx liquidity providers (LP’s) via ‘automatische reflectie’.
 • 0,03% wordt gebruikt op de MoonLift treasury aan te vullen. Deze zal worden gebruikt om toekomstige incentives te sponsoren en vorm te geven.
 • 0.12% gaat terug naar de MoonLift Protocol-portemonnee, die de tokens zal verbranden om ze zo uit de circulatie te halen en het aanbod te verkleinen.

Bovenop het huidige fee mechanisme zal 10% van de inkomsten van MoonLift Capital dienen om meer tokens terug te kopen en te verbranden. De verbranding zal geheel on-chain en transparant gebeuren.

Totale Supply: 87,500,000,000 MLTPx

Circulating supply 70,000,000,000 Mltp

Token allocatie

 • Team: 10% (Burned)
 • Marketing: 20%
 • Liquidity & Exchanges 30%
 • Legal: 5%
 • Advisors: 5%
 • Company Reserve: 15%
 • MoonLift Dex LP: 15%

Seed Sale: 0,00006

Public Sale: 0,0001

Het MLTPx-token is momenteel te verhandelen op de eigen Moonlift Capital DEX. Het officiële contract adress is 0x9d7c580e0bc4ea441db96eebc7e1440d264bce51

Ook is de token te koop op PancakeSwap (via de Binance Smart Chain). Dit zal echter later naar meerdere blockchains worden uitgebreid.

Kopers van het token zullen meteen terecht komen in een Tier-systeem. Dat op basis van het aantal tokens ze bezitten, velen voordelen voor hen opleveren. Meer info hieronder.

Sociale Media MoonLift Capital – MLTPx

Wat vinden wij van MoonLift Capital – MLTPx

In tegenstelling tot complexe mechanismen en participatie eigenschappen die projecten vandaag de dag hanteren, zal MoonLift Capital zijn gebruikers zoveel mogelijk handige en gebruiksvriendelijke diensten aanbieden, met als doel om iedereen te laten deelnemen aan de opkomende DeFi-markt.

MoonLift Capital zal blijven hameren op het betrekken van meer gebruikers en hun gemeenschap zo inclusief mogelijk te maken. Een wens die hopelijk in vervulling zal raken.

Conclusie MoonLift Capital – MLTPx

MoonLift Capital wil een gebruiksvriendelijke gedecentraliseerde exchange creëren die ervoor zorgt dat een (cross-chain) community geld kan verdienen door een NFT-marktplaats, staking en DEX te lanceren. Op deze manier willen ze de ontwikkeling van DeFi en crypto versnellen met behulp van hun Venture Capital.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN