Ethereum whales

Deze altcoins zijn het meest populair onder whales

Het is alom bekend dat grote investeerders in de cryptocurrency-markt een grote invloed kunnen hebben op altcoins. Het is daarom ook altijd interessant om de gaten te houden in welke munten deze zogenoemde ‘whales’ geïnteresseerd zijn. Gelukkig biedt de whale-tracking-bot WhaleStats een oplossing hiervoor. Deze bot heeft onlangs onthuld welke altcoins populair zijn onder grote Ethereum (ETH) -investeerders.

Volgens de analyse-bot kochten Ethereum-houders met diepe zakken in de afgelopen 24 uur gemiddeld $296.737 aan stablecoin USD Coin (USDC), die bovenaan de lijst staat. Het wordt gevolgd door het smart contract-platform Ethereum en de beste stablecoin Tether (USDT) met gemiddelde aankoopbedragen van respectievelijk $288.215 en $231.936. Als we echter stablecoins en ETH buiten beschouwing laten, komen we tot de echte interessante altcoins.

De volgende op de lijst is het door spelers bestuurde blockchain-gamingplatform Gala (GALA), met een gemiddeld aankoopbedrag van $47.669, gevolgd door het gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol Yearn.finance (YFI), goed voor $18.765.

Ondertussen hebben populaire blockchain-gebaseerde game Axie Infinity (AXS), gedecentraliseerde beurs Uniswap (UNI), gedecentraliseerd oracle-netwerk Chainlink (LINK) en meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB) allemaal gemiddelde aankoopbedragen van minder dan $7.000.

Kijkend naar het totale bezit van de beste Ethereum-portefeuilles minus hun ETH, heeft één altcoin zich echter onderscheden van de rest van de lijst, namelijk Shiba Inu. Uit gegevens blijkt namelijk dat de top 1.000 ETH-portefeuilles samen meer dan $2,36 miljard aan SHIB-tokens bevatten.

Op de tweede plaats komt USDT, aangezien de grootste ETH-whales meer dan $652 miljoen aan Tether bezitten, terwijl de derde plaats naar CRO gaat, de native token van Cypto.com, het platform voor financiële diensten voor digitale activa, met een totaal bezit van meer dan $651 miljoen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN