Bitcoin nieuws

Bitcoin koers heeft sterke ondersteuning op $53.000, aldus Lark Davis

In een nieuwe video vertelde de bekende YouTuber Lark Davis zijn 463.000 YouTube-abonnees dat de huidige terugval van de Bitcoin koers relatief oppervlakkig is. Dit zei hij ondanks het feit dat de nummer één cryptocurrency alle winsten van deze maand uitgewist heeft. Hij zei het volgende:

“Tot nu toe is de prijs van Bitcoin alleen maar gedaald, op zijn hoogtepunt vandaag is hij slechts 11,5% gedaald ten opzichte van de recente all-time high… In oktober hadden we een beweging van 14% van piek naar beneden… Uw gemiddelde Bitcoin-correctie tijdens een bull run is 20% plus.”

Davis wees verder erop dat Bitcoin in september met 25% is gedaald van ongeveer $53.000 naar $39.600 en voegde hieraan toe dat een vergelijkbare corrigerende beweging van het hoogste punt ooit BTC naar $53.000 zou kunnen duwen. Dit getal komt ongeveer overeen met de eerdere voorspelling van de crypto-analist Justin Bennett, die aangaf:

“Het lijkt erop dat de BTC bearish engulfing candle van gisteren een teken was. Ik weet niet zeker of we hier nog niet uit zijn, maar er is veel ondersteuning rond de $60.000. Ik kijk naar $55.000, tenzij Bitcoin $63.300 kan terugvorderen.”

Onder verwijzing naar gegevens van het crypto-inzichtenbedrijf Glassnode, keek Davis naar de niet-uitgegeven transactie-output (UTXO) gerealiseerde prijsverdelingsmetriek (UPRD) en benadrukte $53.000 als cruciale on-chain-ondersteuning. Hij zei:

“Het volume van Bitcoin dat voor het laatst boven de $1 biljoen marktkapitalisatie kwam, heeft nu 3,45 miljoen Bitcoin bereikt. Dit betekent dat 18,3% van het aanbod werd verhandeld boven $53.000, wat een kapitaalinstroom aantoont.

Veel Bitcoin is van eigenaar veranderd boven de $53.000, wat betekent dat veel mensen optimistisch zijn over de toekomst van de prijs van Bitcoin … Ik denk dat dit de zone van midden $50.000 een zeer, zeer belangrijk gebied van prijsondersteuning voor Bitcoin maakt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN