Metaverse cryptocurrency

Deze metaverse altcoin heeft veel potentie, aldus analist

De pseudonieme host van crypto YouTube-kanaal Coin Bureau, ook wel bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven dat The Sandbox (SAND) de grootste metaverse-cryptocurrency op de markt zou kunnen worden. Hij zei het volgende:

“SAND lijkt behoorlijk overbelast te zijn, maar het crasht lang niet zo snel als ik had verwacht. Het lijkt er zelfs op dat de opwaartse trend zich zal voortzetten. Dit heeft een paar redenen: Ten eerste, NFT’s. Zoals ik enkele ogenblikken geleden al zei, behoren NFT’s uit de Sandbox tot de meest verhandelde van alle NFT-verzamelingen. Veel van deze aankopen worden gedaan in SAND, waardoor er vraag ontstaat.

Ten tweede, staat The Sandbox momenteel onderaan de markt, dit betekent dat het een kleinere marketcap heeft, wat ervoor zorgt dat er minder geld voor nodig is om de prijs omhoog te duwen.

Ten derde, de tokenomics van SAND zijn robuust. SAND heeft een maximum supply van 3 biljoen, het intiële en huidige distributie (model) is solide en het vestingsmodel is evenredig verdeeld.”

SAND is de native token voor The Sandbox, een op Ethereum gebaseerde virtuele wereld waarmee fans van videogames hun game-ervaringen kunnen bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen. SAND is de 63e gerangschikte altcoin op basis van marktkapitalisatie en handelt op $3,36 op het moment van schrijven.

Guy ging echter verder met aangeven dat er in december een nieuwe vesting cliff nadert, waardoor er nog eens 300 miljoen SAND ontgrendeld wordt en mogelijk verkocht wordt op de open markt. Hij ging verder met:

“De laatste vesting cliff vond plaats in juli en het lijkt erop dat de prijs van SAND rond die tijd is onderdrukt. Dit betekent dat we hetzelfde zouden kunnen zien gebeuren op 1 december. Desalniettemin zien de technische gegevens van SAND er goed uit, en dat is de vierde reden waarom het misschien naar boven blijft gaan. Als mijn metingen correct zijn, kunnen we SAND de komende weken met 2x zien stijgen, ervan uitgaande dat de rest van de cryptomarkt natuurlijk niet crasht.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN